Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 04 april 2011

Kopje koffie op het werk inspireert

Een dagje vrij, een vette bonus of een mooi kantoor blijken niet te inspireren zoals een goede kop koffie dat wel doet. Een lekker kopje koffie tijdens een werkdag blijkt de Nederlandse medewerkers te inspireren en te motiveren.

Koffie in top 3 belangrijkste voorwaarden

Uit onderzoek is gebleken dat maar liefst zes op de tien Nederlandse medewerkers een goede kop koffie zien als één van de belangrijkste voorwaarden. Hierdoor staat goede koffie in de top drie van belangrijkste voorwaarden op het werk.

Onderzoek door Douwe Egberts

Douwe Egberts deed onderzoek naar wat medewerkers inspireert en motiveert. Een bonus (67%), extra vrije dag (55%) of een bedrijfsuitje (62%) stonden verbazingwekkend niet in de top drie. Medewerkers vonden gezellige collega’s (93%), voldoende frisse lucht (88%) en een goede kop kwaliteitskoffie (82%) het belangrijkste.

Goede koffie zorgt voor positief imago

Goede koffie is van groot belang, blijkt uit het onderzoek aangezien slechts 5% van de medewerkers gemotiveerd naar het werk gaat wanneer er matige koffie wordt geschonken. Daarnaast vindt 84% van de Nederlandse medewerkers dat het schenken van goede kwaliteitskoffie bijdraagt aan het positieve imago van het bedrijf. Driekwart van de medewerkers vindt zelfs dat het schenken van matige koffie kan leiden tot een negatieve indruk.

Koffiediscounter.nl

Het belang van een goed kopje koffie op het werk mag dus niet onderschat worden. Koffiediscounter.nl heeft de heerlijkste koffie in haar assortiment zitten. Ook mooie espressomachines en andere apparaten . Voor bedrijven een kleine investering maar voor medewerkers doet een goed kopje koffie op het werk wonderen. Neem een kijkje in de webshop van koffiediscounter.nl
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top