Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 24 april 2014

Krijg nu €20,- cashback op de nieuwe SENSEO Up

LET OP! Deze actie is verlopen. Voor huidige acties: check de actiepagina.

Maak kennis met de nieuwe SENSEO up! Deze kleine, slimme koffiemachine is eenvoudig in gebruik en heeft een zeer elegante stijl met een ruimtebesparend ontwerp. Geniet van een intense kop koffie dankzij de unieke functies! Als jij een SENSEO Up aanschaft in de periode van 24 april 2014 t/m 15 juni 2014 krijg je € 20,- retour!

SENSEO Up. Small machine. Big taste.

Met de SENSEO Up-koffiepadmachine zet je met slechts één druk op de knop verrukkelijke koffie. Je kan kiezen voor een sterke of milde koffie en er is voor ieder wat wils, omdat er een verscheidenheid is aan koffiesmaken! Het unieke SENSEO koffiezetsysteem zorgt voor een optimale smaak en het heerlijke crèmelaagje bevestigd maar weer de kwaliteit.

Actievoordeel verzilveren

Meedoen aan deze actie doe je heel eenvoudig door je actievoordeel op de Senseo website te verzilveren. Let op: voor het ontvangen van de cashback van € 20,- is een kopie van de kassabon nodig en de originele streepjescode van de verpakking. Zonder deze gegevens is een verwerking van je aanvraag niet mogelijk. Bewaar deze dus goed! (ACTIE VERLOPEN!)

Actievoorwaarden

Deze cashback-actie loopt van 24 april 2014 tot en met 15 juni 2014 bij de aankoop van de nieuwe SENSEO Up. Tot 30 juni 2014 heb je de mogelijkheid om je inzending op te sturen. Een uitgebreide omschrijving van de actievoorwaarden lees je op de actiepagina van SENSEO. De actie geldt op de volgende modellen:
• Senseo Up Black
• Senseo Up Foxie White
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top