Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 24 april 2014

Krijg nu tot €50,- retour bij een Philips Senseo!

Geniet nu met één druk op de knop van een heerlijke kop koffie met een Senseo machine. Er zijn nieuwe modellen van de Senseo-apparaten in leuke, hippe kleuren! Nog steeds zijn de koffiemachines snel, eenvoudig en zeer handig! Je krijgt nu tot wel € 50,- retour bij aankoop van een nieuwe Senseo, dus wees er snel bij!

De nieuwe Senseo modellen

De Philips Senseo heeft een stijlvol design, een zeer compact formaat en voorzien je in een handomdraai van een heerlijke, intense koffie. Zet de machine aan en nadat die is opgewarmd, geniet je in één druk op de knop van één of twee kopjes koffie! Nu in zeer hippe kleuren te verkrijgen, dus kies de kleur die bij het beste bij jou past en krijg een leuke cashback op je nieuwe Philips Senseo!

Actiemodellen

Van 24 april 2014 t/m 15 juni 2014 krijg je nu tot € 50,- korting op verschillende nieuwe modellen. Kijk hieronder welke modellen er mee doen!

€ 20,- cashback
Philips Senseo Twist HD7872
Philips Senseo Twist HD7870/10

€ 40,- cashback
Philips Senseo Cappuccino Select HD7853

€ 50,- cashback
Philips Senseo Latte Duo titanium zwart
Philips Senseo Latte Duo Ochtendmist zwart

Actievoorwaarden

Als je tussen 24 april en 15 juni 2014 een actiemodel koopt van Senseo krijg je tot wel € 50,- retour. Het bedrag is afhankelijk van welk model je koopt. Bovenstaande modellen uit ons assortiment doen mee met de actie. Ga na aankoop van één van deze machines naar de actiesite van Senseo en meld je aan voor de cashback!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top