Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 23 november 2015

Krups espressomachines aanbevolen door Top Chef Ron Blauw

Krups staat voor Passie, Precisie en Perfectie en streeft ernaar hoge kwaliteit bereikbaar te maken voor iedereen. Met dit in gedachte is Krups een samenwerking aangegaan met Ron Blauw. De topchef ruilde onlangs zijn sterrenrestaurants in voor restaurants waar iedereen zich welkom voelt, zonder hierbij concessies te doen aan kwaliteit!

Samen streven naar de perfecte kop koffie

Twee zielen, één gedachte en dat resulteerde in een samenwerking waarbij Ron Blaauw het gezicht is van de nieuwe volautomatische espressomachines van Krups. Om deze samenwerking te vieren geeft Krups van 19 november 2015 t/m 31 januari 2016 € 25,- retour op de Krups EA8298 en maar liefst € 100 retour op de Krups EA8808.

De Krups EA8298

Met de Krups EA8298 maak jij met één druk op de knop een heerlijke kop cappuccino of latte macchiato. Dit heeft de machine te danken aan de One-touch-Cappuccino functie. Daarnaast is de machine eenvoudig te reinigen en beschikt de machine over een zeer intuïtieve bediening. Op deze Krups EA8298 koffiemachine krijg jij tijdelijk € 25,- retour.

Krups EA8808

De Krups EA8808 koop jij nu met maar liefst € 100,- retour. Deze Krups koffiemachine bereidt met één druk op de knop twee overheerlijke cappuccino’s. Daarnaast geniet jij naast een cappuccino van een grote variëteit aan koffierecepten. Jij zet eenvoudig een lungo, espresso, ristretto of latte macchiato. Jij bedient alles met het intuïtieve TFT kleurendisplay met touchscreen.

Wat moet je doen?

Om je cashback te innen moet je één van deze twee Krups koffiemachines aanschaffen in de periode van 19 november 2015 t/m 31 januari 2016. Ga naar de actiewebsite van Krups en vul het registratieformulier in. Je ontvangt een e-mail met daarin een pdf. Print deze uit en stuur deze samen met een kopie van het aankoopbewijs en de originele streepjescode van de verpakking naar:
    Groupe SEB
    O.v.v. Krups najaarsactie
    Postbus 48
    3400 AA IJSSELSTEIN


Zorg dat de envelop voldoende gefrankeerd is. Het geldbedrag wordt binnen 6 weken op jouw bankrekening gestort. De volledige actievoorwaarden lees je HIER nog eens terug.
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top