Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 08 mei 2014

Krups volautomatische espressomachines nu met 75 euro cashback!

Geniet van uitstekende koffie, kwaliteit en topprestaties met de volautomatische espressomachines van Krups. En dat is nog niet eens alles, want je krijgt nu tijdelijk ook nog eens € 75,- retour bij aankoop van een volautomaat!

Krups EA850B

Met de Krups EA850B zet je een hele variatie aan koffiedranken. Deze One-touch cappuccino machine is voorzien van een 15 bar pompdruk voor een perfecte cremalaag. Geniet van een lungo, espresso of ristretto. Laat de barista in je naar boven komen en ontdek zelf alle mogelijkheden.

Krups EA9010

Ook met deze Krups volautomaat maak je veel verschillende koffierecepten. De mogelijkheden zijn eindeloos. De machine is verder eenvoudig te reinigen en super makkelijk in gebruik. Hij heeft zelfs een unieke geheugenfunctie. Ook kan je kiezen uit 17 verschillende koffierecepten.

75 euro retour

Bij de bovenstaande twee producten krijg je 75 euro retour! Deze actie loopt van 24 april t/m 15 juni. Na aankoop dien je het registratieformulier in te vullen die je kan vinden op de actiepagina van Krups. Als je deze hebt ingevuld krijg je een bevestigingsmail met het registratieformulier als PDF. Print deze uit en stuur deze samen met de originele streepjescode en een kopie van de kassabon naar het volgende adres:

Groupe SEB
O.v.v. Krups Voorjaarsactie
Postbus 57
3900 AB Veenendaal


Dit alles moet opgestuurd zijn voor 29 juni 2014. Voor alle actievoorwaarden kijk je op de site van Krups.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top