Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 12 januari 2010

Lattemento beste melkopschuimer (consumentenbond test december 2009)

Zoek jij naar perfectie in dat ene kopje cappuccino, Machiato of koffie verkeerd, dan is een goede melkopschuimer inmisbaar. Maar er zijn nogal wat melkopschuimers verkrijgbaar. De consumentenbond testte tien melkopschuimers. De Lattemento kwam als beste uit de bus. Want met de Lattemento melkopschuimer is de perfecte cappuccino, machiatto of koffie verkeerd binnen handbereik.

Perfecte melkschuim

Een melkopschuimer die zijn werk zo goed doet dat deze als de absolute “numero uno” is getest door de Consumentenbond. De Lattemento zorgt voor het perfecte schuim in slechts 70 seconden en schakelt zichzelf daarna automatisch uit. Melk opwarmen of schuimen kan beide. Krachtig in prestatie en ook een graag geziene gast. Het strakke RVS design laat niets aan de verbeelding over.

Eenvoudig in onderhoud

Onderhoud is super eenvoudig. Door de dubbelwandige kan met antiplak-coating koeken melkrestjes niet aan. Simpel afspoelen is voldoende en doordat de klopper aan de afneembare deksel is vastgezet is deze ook gemakkelijk te reinigen.

Test consumentenbond melkopschuimers december 2010

Uit de door de Consumentenbond uitgevoerde test, komt Lattemento als de grote winnaar uit de bus.

Tien melkopschuimers

Tien melkopschuimers - waaronder de Nespresso Aeroccino - werden uitvoerig getest op snelheid, gebruiksgemak, veiligheid en uiteraard de kwaliteit van het schuim. Lattemento doorstond de proef met glans en scoorde in alle categorieën als beste. De Aeroccino bereikte de derde plaats.

Juryrapport

In de Consumentengids van december wordt melk opschuimen met Lattemento geroemd vanwege het gemak en de snelheid (in slechts 70 seconden perfect warme melk en schuim). Ook het feit dat het apparaat zichzelf uitschakelt en eenvoudig te reinigen is, werd meegenomen in het juryrapport. Tenslotte scoorde Lattemento hoge ogen dankzij haar vriendelijkheid. Het apparaat maakt slechts een zacht zoemend geluidje, in plaats van het schrille snerpende lawaai dat de meeste machinale melk opschuimers produceren.
Bij Koffiediscounter verkopen wij o.a. de Lattemento LM145, Lattemento LM150 en de Lattemento XL LM800.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top