Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 31 juli 2013

Limited Summer Edition; SENSEO Twist Caribbean Blue

Eindelijk is het zomer! En om dat te vieren komt Philips deze zomer met twee Limited Editions: de SENSEO Twist Caribbean Blue en de SENSEO Twist Chines Fire. Bovendien kun je tot wel 40 euro retour krijgen! Deze actie geldt ook voor de Senseo Twist Chinese Fire.

Uniek design en geavanceerde functies

Niet alleen het design van de SENSEO Twist Caribbean Blue is uniek. Naast het prachtige zilver/blauwe design heeft deze limited edition Senseo ook nog eens een aantal unieke en geavanceerde functies.

Met de instelbare sterktefunctie bepaal je zelf of je een milde of sterke koffie drinkt. Het simpele touchpanel zorgt voor een intuïtieve bediening zodat je in minder dat een minuut twee koppen koffie zet. Doordat de Twist Caribbean Blue SENSEO machine zich na 15 minuten automatisch uitschakelt wordt er tevens energie bespaard.

Droom weg met deze SENSEO Twist Caribbean Blue en geniet van volle, romige koffies met een rijke melkschuimlaag. De SENSEO Twist Caribbean Blue is als Limited Edition in juli en augustus 2013 verkrijgbaar in Nederland. De Senseo Twist Caribbean Blue is ook verkrijgbaar in het rood: De Senseo Twist Chinese Fire. Op deze koffiemachine geldt precies dezelfde actie.

Tot 40 euro retour

Bij aanschaf van een limited summer edition Senseo twist caribbean blue (Senseo Twist HD7872) of een Senseo Twist Chinese Fire (Senseo Twist HD7873) in combinatie met de aanschaf van minimaal twee pakken Senseo koffiepads kun je tot wel 40 euro van het je aankoopbedrag terugkrijgen.

Wat moet je doen?
Na aanschaf van een van de twee Limited editions, meld je je nieuwe Sensio aan via dit formulier. Na registratie ontvang je een per e-mail een bevestiging van je deelname. Print deze uit.

Je krijgt 20 euro retour op het aangeschafte apparaat en tot 20 euro retour op je totale aanschafwaarde van Senseo koffiepads (minimale aankoop van 2 zakken Senseo pads). Van beide aankopen is een kassabon nodig. De pads vind je niet in ons assortiment, maar kun je gewoon in de supermarkt kopen. Onderstreep op de kassabon duidelijk de koffiepads zodat ze gemakkelijk terug te vinden zijn.

LET OP: je kunt slechts 1x de kassabonnen van de pakken Senseo pads inleveren, tegelijkertijd met de inzending van de rest van de informatie.

Vul je rekeningnummer in op de print van de bevestiging van deelname en stuur deze samen met een kopie van de kassabon van je Senseo apparaat, de originele streepjescode van de verpakking van je Senseo apparaat en de kassabon(nen) van de Senseo koffiepads op naar het onderstaande antwoordnummer. Postzegel is hierbij niet nodig.

SENSEO® Actie tot 40 euro retour
Antwoordnummer 1049
6200 VB Maastricht

Het geldbedrag wordt na ontvangst van je inzending binnen vier weken op je bankrekening gestort. Lees hier de actievoorwaarden. Deze actie loopt tot en met 30 september 2013
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top