Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 16 april 2015

Maak kennis met de nieuwe Lattissima Touch van Nespresso

Nespresso presenteert met trots de nieuwe Lattissima Touch! Met een simpele druk op de knop creëer je met Lattissima Touch jouw favoriete recept. Maar dat is nog niet alles, want jij ontvangt nu tijdelijk €70 koffiekorting cadeau bij aankoop van deze nieuwe Nespresso machine!

Just add your touch!

De Lattissima Touch is gemaakt voor iedere Barista. Als Barista geef je namelijk een persoonlijke Touch aan de perfecte cappuccino. Ervaar de combinatie van de 23 Nespresso Grands Crus met melk en voeg extra melkschuim toe aan jouw melkrecepten met de nieuwe melkschuimoptie van de Lattissima Touch. Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en zeer gemakkelijk om te bedienen. Jij bereikt perfectie – touch na touch! Deze Nespresso machine beschikt namelijk over:
    • Regulatieknop om de textuur van het melkschuim aan te passen
    • Ontkalkings- en reinigingswaarschuwing
    • Knop om systeem automatisch te reinigen na elke koffiebereiding
    • Snelle opwarmtijd
    • Afneembaar melkreservoir, geschikt voor plaatsing in de koelkast.

Actievoorwaarden

Deze actie is geldig van 16 april t/m 28 juni 2015 en is geldig bij aankoop van een Lattissima Touch machine. Ga vóór 28 juli 2015 naar de actiewebsite en volg de instructie nauwkeurig op. Zorg ervoor dat je de serienummer van jouw Lattissima Touch machine bij de hand hebt om je inschrijving te voltooien.

De volledige actievoorwaarden lees je hier terug.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top