Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 16 juli 2014

Melitta Caffeo Gourmet Best Reviewed op Kieskeurig.nl!

De Melitta Caffeo Gourmet is als Best Reviewed op Kieskeurig.nl! Deze volautomaat heeft deze predicaat te danken aan een score van 8,8 uit 12 reviews. Dik verdiend dus en natuurlijk ook te koop bij Koffiediscounter.nl.

Melitta Caffeo Gourmet

Met de Melitta Caffeo Gourmet ben je van kwaliteit verzekerd, want hij bestaat uit verchroomde elementen zoals de koffie-uitloop, draaiknop voor de koffiehoeveelheid en beschikt over Perfect Cappuccino. De Perfect Cappuccino zorgt voor de beste melkschuim, waardoor jij heerlijke melkspecialiteiten kan klaarmaken. Daarnaast is de volautomaat voorzien van een 2-kamer bonenreservoir. Dit houdt in dat dat je voor twee koffieboonsoorten kan kiezen. Super handig, want zo kan je de perfecte bonen gebruiken voor cappuccino en deze verwisselen als je juist een heerlijke espresso wilt zetten. Ook kan je de sterkte van je koffie helemaal zelf instellen en kiezen tussen extra mild, mild, gemiddelde sterkte, sterk of extra sterk. ’s Ochtends een iets sterkere kop koffie als ’s avonds? Geen probleem dus.

De machine is voorzien van alle gebruiksgemak dankzij het reinigings- en ontkalkingsprogramma. Deze programma’s stel je in via de Rotary Switch en via het tekstdisplay worden aanwijzingen gegeven over de voortgang en je krijgt zelfs nog tips hoe jij het apparaat nog makkelijker kan schoonmaken!

Best Reviewed

Leuk dat deze handige en slimme volautomaat als ‘Best Reviewed’ is, maar wat houdt dit nou eigenlijk precies in? In een aantal punten hieronder wordt uitgelegd wat het inhoudt als een apparaat door Kieskeurig.nl de predicaat Best Reviewed krijgt.
• In de afgelopen 2 maanden moeten ten minste 4 reviews bij dit product zijn geplaatst.
• Het product moet nog door minimaal 2 winkels op Kieskeurig worden verkocht.
• Het product moet een minimale gemiddelde beoordeling hebben van 8.
• Binnen een productgroep krijgt de nominatie met de hoogste gemiddelde beoordeling, het predicaat ‘Best Reviewed’.

De Melitta Gourmet heeft ondertussen 12 reviews met een gemiddelde beoordeling van 8,8. Meer hoef je eigenlijk niet te weten, want zo hoog cijfer zegt toch al genoeg?! Natuurlijk kan je wel de reviews even teruglezen op Kieskeurig.nl.

Kom hem eens bekijken!

Ben jij wel nieuwsgierig naar deze hoog beoordeelde espressomachine? Dan kan je sowieso op Koffiediscounter.nl een kijkje nemen, maar als je wilt, kan je hem ook met eigen ogen bekijken! Kom eens langs in de showroom te Naarden, Bronsstraat 10. Hier staat namelijk de Melitta Caffeo Gourmet zilver. Deze is misschien niet zwart, maar heeft dezelfde functies. Tot snel!
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top