Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 02 november 2012

Melitta Melkschuimer cadeau bij aankoop van Melitta Solo espressomachine

Bij aanschaf van een Melitta Solo ontvang je nu tijdelijk een Melitta Cremio Melkschuimer. Hiermee creëer je perfect melkschuim met één druk op de knop. Bovendien kan je hem gebruiken voor zowel warme als koude dranken. Ideaal dus en nu helemaal gratis bij aanschaf van een Melitta Solo espressomachine!

Melitta Solo

De Melitta Solo wordt ook wel de meest compacte koffiemachine op de markt genoemd. Niet alleen is dit apparaat een plaatje in je keuken, hij zet ook nog eens koffie zoals jij hem het lekkerst vindt. Je kunt namelijk zelf de hoeveelheid per kopje en de temperatuur instellen. Ook schoonmaken en ontkalken is een eitje dankzij het eenvoudige reinigings- en ontkalkingsprogramma.

Melitta Cremio Melkschuimer

Met de Cremio melkschuimer van Melitta creëer je met een druk op de knop een heerlijk melkschuim dat je zowel warm als koud kunt bereiden. Dankzij het geïntegreerde verwarmingssysteem van deze melkschuimer gaat het opwarmen van de melk geleidelijk. En leuke bijkomstigheid is dat je met de melkschuimer ook heerlijke warme chocolademelk maakt! De melkschuimer is verkrijgbaar in het zwart en wit en heeft een waarde van € 64,99.

Je krijgt de Melitta Cremio melkschuimer bij de volgende modellen:
Melitta Caffeo Solo Zwart
Melitta Caffeo Solo Zilver

Deze actie loopt van 2 november 2012 tot en met 12 november 2012.
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top