Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 01 november 2012

Miele actie: 100 euro retour op CM5 espressomachine

Met de Miele Barista CM5 kun je nu dubbel genieten! Niet alleen schenkt deze espressomachine de lekkerste koffievariaties, je krijgt nu ook nog eens 100 euro retour bij aanschaf van een CM5!

Miele Barista CM5

Met de Miele Barista CM5 zet je dankzij de simpele bediening in een handomdraai een perfecte espresso, koffie, cappuccino of Latte macchiato op tafel. De sterkte en temperatuur stel je naar eigen smaak in en daardoor drink je je koffie precies zoals jij het wilt!
Modellen die meedoen aan deze actie zijn:

Miele CM5100 Wit
Miele CM5100 Zwart
Miele CM5200 Wit
Miele CM5200 zwart
Miele CM5200 Zilver

Actievoorwaarden

Deze actie geldt van 1 november tot en met 31 december 2012 op in Nederland gekochte vrijstaande koffieautomaten van Miele uit de CM5-serie. Je hebt tot 15 januari 2013 de mogelijkheid om je gegevens op de actiepagina van de website van Miele in te vullen en vervolgens een kopie van de aankoopnota te sturen naar:

Miele Nederland B.V.
t.a.v. actie koffieautomaten
Antwoordnummer 10
4100 VP Vianen


Een postzegel plakken is niet nodig! Per consument, bedrijf of instelling kan slechts eenmaal van deze actie gebruik worden gemaakt. Deze actie geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen of acties van Miele. Voor meer informatie kijk je op de website van Miele. (ACTIE VERLOPEN!)
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top