Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 26 juli 2011

Miele CM5100 espressomachine: het eerste vrijstaande Miele espresso apparaat

Miele introduceert met de Barista CM5 haar eerste vrijstaande espressomachine. We kennen Miele natuurlijk al van de inbouw koffiemachines van hoge kwaliteit. De Miele CM5 bevat alle handigheden van de inbouwapparaten. Met de grootste eenvoud maakt iedereen met de Barista CM5 de heerlijkste koffiespecialiteiten als espresso, cappuccino of latte macchiato.

Koffie naar eigen wens

Met de Miele Barista CM5 bereid je de koffie geheel naar eigen wens. Natuurlijk heeft de keuze van de koffieboon invloed op de smaak van je koffie, maar daarnaast kun je het apparaat op meerdere mogelijkheden naar je eigen wensen instellen. Dankzij het AromaticSystem kan bijvoorbeeld een extra sterk aroma worden verkregen en met behulp van het ingebouwde melkopschuimsysteem kunnen de heerlijkste koffiespecialiteiten gemaakt worden. Deze Miele espresso machine beschikt over een LCD scherm wat de bediening erg eenvoudig maakt.

Reinigen Miele CM5 espressomachine

Ook het reinigen van de Miele CM5 is een fluitje van een cent. De koffiemaalunit is zeer eenvoudig en met slechts één handeling uit het espresso apparaat te nemen en vervolgens gemakkelijk te reinigen. Zo ben je altijd verzekerd van een schone espressomachine met de lekkerste espresso. Een handig detail van de Miele CM5100 is de in hoogte verstelbare koffie uitloop. Hierdoor heb je genoeg ruimte voor hoge glazen, voor die lekkere latte macchiato bijvoorbeeld!

Miele: hoge kwaliteit

Apparaten van Miele zijn altijd van hoge kwaliteit. De Miele CM5 is uitgebreid getest op de levensduur. Deze espressomachine kan dan ook non-stop 50000 kopjes koffie bereiden. Bij normaal gebruik heeft de CM5 een levensduur liefst twintig jaar. Deze lange levensduur heeft ook te maken met het gebruik van eersteklas materialen zoals geborsteld roestvrij staal, waar de voorkant van de Miele Barista CM5100 en het opvangrooster van zijn gemaakt. Het verwarmde kopjesplateau van deze Miele espressomachine is gemaakt van verchroomd metaal.

Miele CM5100 kopen?

Wil je zelf graag deze geweldige vrijstaande Miele epsressomachine in je keuken hebben? De CM5100 is bij Koffiediscounter.nl verkrijg baar in witte en zwarte uitvoering.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top