Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 18 april 2016

Moederdagactie: Philips koffiemachines 30 dagen op proef!

Op Moederdag wil je natuurlijk het perfecte cadeau geven. Een koffiemachine valt zeker in de smaak, maar wat als het niet precies is wat je moeder in gedachten had? Gelukkig heeft Philips een actie met dé oplossing: bij aankoop van een actiemodel koffiemachine in de periode van 18 april 2016 t/m 31 mei 2016 mag je 30 dagen over het product nadenken. Niet tevreden? Geld terug!

Philips Espresso volautomaten 3000, 3100 en 4000 Series

Met een Philips koffiemachine in de 3000, 31000 en 4000 Series zit je voor Moederdag eigenlijk altijd goed. Jouw gezin kan namelijk de temperatuur instellen, de hoeveelheid bepalen én de sterkte aanpassen naar eigen persoonlijke voorkeur. Zo drinkt ieder gezinslid precies zijn of haar favoriete koffie in een handomdraai. Daarbij zijn de modellen gemakkelijk schoon te maken en geeft het apparaat zelf aan wanneer het tijd is om te ontkalken.

Sommige van de actiemodellen komen met een geïntegreerde uitneembare melkkan. Dit wil zeggen dat jij en je moeder met één druk op de knop heerlijke cappuccino en latte machiato zetten, zonder dat jullie zelf de melk op hoeven te schuimen!

Hoe werkt de actie?

Voor Philips koffiemachines gekocht in de periode van 18 april t/m 31 mei 2016 geldt: Niet tevreden? Geld terug! Hoe doe je mee aan de actie?
  1. Niet tevreden? Stuur het product binnen 30 dagen na aankoop (de datum staat vermeld op het aankoopbewijs) retour aan Philips
  2. Ga naar de actiepagina van Philips en vul het inschrijfformulier in
  3. Na inschrijven krijg je een e-mail waarin uitgelegd wordt wat je moet doen
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top