Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 26 september 2012

Nespresso doet groen!

Bij Koffiediscounter.nl vind je veel verschillende Nespresso machines. Bijvoorbeeld van Delonghi, Krups en zelfs Magimix. Stuk voor stuk prachtige apparaten én super handig. Met slechts één druk op de knop geniet je van een koffie, espresso of cappuccino! Maar nu is er nog een reden om voor een Nespresso machine te kiezen! Namelijk.. Nespresso is super groen bezig!

Nespresso

Het Zwitserse bedrijf Nespresso had als doelstelling gesteld dat zij in 2013 wereldwijd 75% van hun capsules moesten recyclen. Een moeilijke taak zou je zeggen, want 75% is niet niks. Maar nu blijkt dat Nespresso deze doelstelling al in 2012 heeft gehaald!

Recyclen sinds 1998

Nespresso begon in 1998 al met recyclen, in eigen land en in landen waar ze al bezig waren met recycling. In landen die het nog niet deden, begon Nespresso een eigen recyclingprogramma. Dit programma loopt, as we speak, in 20 landen.

Doe mee!

Als klant is het ook makkelijk om mee te doen aan dit groene initiatief! Wanneer je je capsules bestelt, kun je voor slechts 5 eurocent een recycling Bag bestellen waar je 200 capsules in kan doen. Een volle zak kun je vervolgens inleveren bij de Nespresso Boutiques of meegeven aan de koerier wanneer hij of zij je volgende bestelling komt leveren.

We hoeven je de voordelen van recycling natuurlijk niet meer uit te leggen, maar willen duidelijk maken dat het belangrijk is dat iedereen daar aan mee doet. Zo heeft Nespresso wereldwijd een productiecapaciteit van 9 miljoen capsules per jaar. Genoeg om te recyclen lijkt ons!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top