Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 19 augustus 2013

Nespresso machines als 'Beste uit de Test' door Consumentenbond

De Consumentenbond beloonde onlans een aantal Nespresso machines met het precidaat 'Beste uit de Test'. Niet alleen de koffie werd geproefd, ook werd er gekeken naar temperatuur, geluid, gebruikersgemak en energieverbruik. De onderstaande Nespresso machines scoorden het hoogst.

Nespresso Essenza Earth: 8.1

Het voordeel van deze machine is het kleine en compacte formaat. Ook geeft de machine aan wanneer het tijd is om te ontkalken.

Nespresso Lattissima+: 8,2

De Lattissima+ is ee gebruiksvriendelijke machine waarmee je met één druk op de knop een cappuccino of latte macchiato bereid. Dit apparaat is verkrijgbaar in een aantal leuke kleuren!

Nespresso CitiZ & Milk: 8.3

Deze machine is verkrijgbaar in meerdere kleuren, geeft aan wanneer ontkalken nodig is en heeft een ingebouwde Aeroccino. Hiermee maak je eenvoudig warm en koud melkschuim voor koffievariaties met melk.

Gran Maestria: 8.4

De best scorende Nespresso is de Gran Maestria. De machine is eenvoudig te gebruiken en de ingebouwde Aeroccino biedt vele mogelijkheden. De Gran Maestria heeft een kopjesverwarmer, je kan de hoeveelheid koffie handmatig aanpassen en ook deze machine is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren.

Lees de uitgebreide test op de site van de Consumentenbond.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top