Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 07 april 2014

Nespresso: meer dan koffie alleen

Wanneer je een Nespresso apparaat koopt, geniet je voortaan niet van heerlijke koffievariaties, maar maak je onderdeel uit van iets groters. Zo doet Nespresso er alles aan om jouw als consument op je werken te bedienen. En daarom is er de Nespresso Club: een complete service van Nespresso.

Nespresso apparaten

De nieuwste machine uit de Nespresso collectie is de De’Longhi Lattissima Pro. De machine is een combinatie tussen de kwaliteit van professionele koffiemachines en een eenvoudig design. Zoals altijd is ook deze machine eenvoudig in gebruik en is zelfs voorzien van innovatief touch screen. Deze machine voegt elegantie toe aan je keuken, daarnaast geniet je ook van koffievariaties met melk!

Bekijk hier alle Nespresso machines.

Nespresso Grands Crus

Nespresso heeft inmiddels 21 Grands Crus waaruit je kan kiezen. De laatste twee toevoegingen zijn de Limited Editions Colombian Terroirs: Cauca en Santander. Twee regio’s, twee karakters maar dezelfde afkomst. Beide koffies zijn 100% Arabica en waar Cauca fruitige tonen van wijn en rijp fruit bevat, heeft Santander een vleugje geroosterd brood. De Cauca heeft een intensiteit van 6 en Santander 7.

Nespresso Club

Wanneer je een Nespresso machine hebt gekocht, kun je lid worden van de Nespresso Club. Dit is een complete service van Nespresso met veel voordelen. Via Nespresso Web bestel je bijvoorbeeld 24/7 nieuwe capsules en vanaf 200 capsules worden deze gratis verzonden. Is er iets mis met je machine of heeft het onderhoud nodig? Bel dan met de Nespresso Assistance, 0800 022 23 20. Je krijgt een technische diagnose en een oplossing. Is het probleem niet telefonisch te verhelpen, dan wordt de machine opgehaald en gerepareerd. In de tussentijd krijg je een vervangende machine.

Lees hier nog meer voordelen van de Nespresso Club.

Nespresso machines bij Koffiediscounter.nl

Zoals je hierboven kan lezen, is Nespresso meer dan alleen koffie. Het is een beleving en een levensstijl. Ervaar het nu zelf.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top