Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 17 november 2014

Nespresso promotie: ontvang koffie cadeau bij aankoop van een Nespresso machine

Met Nespresso geniet je eenvoudig van een exclusief koffiemoment. Je krijgt nu tijdelijk tot wel 70 euro gratis koffie bij aanschaf van een Nespresso machine. Deze promotie loopt van 17 november t/m 18 januari 2015.

Nespresso machines

Nespresso machines zijn verkrijgbaar in tal van verschillende vormen en maten. Wil je een compacte en kleurrijke machine , dan is er de Inissia. Wil je liever en wat luxere machine en drink je graag koffievariaties met melk, bekijk dan eens de Nespresso Lattissima+ of Citiz & Milk. Wat voor koffiedrinker je ook bent, Nespresso heeft een bijpassende machine.

Alsjeblieft, nu cadeau!

Koop tussen 17 november en 18 januari 2015 één van de geselecteerde machines en je ontvangt tot wel 70 euro koffie cadeau. Bekijk hieronder de actiemodellen:

20 euro koffie cadeau

Inissia
U
Pixie
CitiZ

70 euro koffie cadeau

UMilk
Citiz&Milk
Lattissima+
Lattissima Pro/Premium
Maestria
Gran Maestria

Actievoorwaarden

Deze actie van Nespresso loopt van 17 november t/m 18 januari 2015. Ga na aankoop van een actiemodel Nespresso machine naar de Nespresso actiesite: www.nespresso-clubpromo.com. Volg de instructies en houd het serienummer van je machine bij de hand om je inschrijving te voltooien. Hier vind je ook alle actievoorwaarden.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top