Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 08 januari 2011

Nieuw bij Koffiediscounter: Complete espressomachine onderhoudsset!

Bij koffiediscounter.nl kan je nu heel gemakkelijk een onderhoud set kopen waar je een jaar mee vooruit kan, ideaal! Deze set bevat Micave ontkalker, Urnex rinza melkreiniger, en twee pakjes met reinigingstabletten.

Inhoud Onderhoudsset

Micave Snelontkalker

Water komt gelukkig in Nederland in uitstekende kwaliteit uit de kraan. We hoeven dan ook geen bronwater uit de supermarkt te halen. Het drinkwater in ons land voldoet aan de strengste eisen en wordt onderworpen aan regelmatige controles. Ons drinkwater bevat kalk, maar dit is zo geregeld omdat dit een belangrijk bestanddeel voor ons lichaam is. Voor mensen dus onmisbaar maar voor keukenapparaten in het algemeen en koffiemachines in het bijzonder een regelrechte ramp. Ontkalken is dan ook op regelmatige basis noodzakelijk voor het behoud van je espresso apparaat, maar ook voor het behoud van de smaak van je koffie. Stel het ontkalken nooit te lang uit. Kalk bijt in op metalen en rubbers. Hoe vaker het apparaat schoongemaakt wordt, hoe beter.

Urnex Rinza Cappuccinetore reiniger

Rinza® melkreiniger is special ontwikkeld voor het reinigen van espressomachines en alle typen melk schuimers. Dit product is een onmisbaar wanneer je dagelijks wilt reiniging. Rinza® verwijdert met gemak de aangekoekte melkresten van je stoompijp, cappuccino systeem maar ook de losse schuim systemen zoals de Lattemento. Rinza® is dus een onmisbaar product wanneer je een heerlijk hygiënische cappuccino wilt maken.

Reinigingstabletten

Wanneer je je espressomachine regelmatig gebruikt, zal de zetgroep of filterdrager na een bepaalde periode koffieaanslag bevatten. Koffieaanslag beïnvloedt de smaak van de koffie. Het is dan ook noodzakelijk om je espresso apparaat goed schoon te houden. Met de reinigingstabletten uit dit onderhouds pakket verwijder je eenvoudig de koffieaanslag van de zetgroep of filterdrager. Wanneer je na het zetten van ongeveer 150 kopjes koffie een reinigingstablet gebruikt, krijg je het beste resultaat. Je kopje koffie zal op deze manier overheerlijk blijven smaken!

Onderhoudsset kopen?

Bekijk de complete onderhoudsset of de Micave Snelontkalker, de reinigingstabletten en de Urnex Rinza melk reiniger apart.
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top