Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 16 september 2013

Nieuwe Melitta koffiemachine voor perfecte koffievariaties

Tijdens de IFA in Berlijn presenteerde ook Melitta een nieuwe koffiemachine. En wat voor één! De nieuwe Melitta CAFFEO Barista is de perfecte combinatie tussen design en de perfecte koffie. Of je nu gaat voor een cappuccino, latte macchiato of een espresso, met deze machine kan het allemaal!

Veertien voorgeprogrammeerde koffievariaties

Met de Melitta CAFFEO Barista kun je kiezen uit maar liefst veertien voorgeprogrammeerde koffievariaties. Wat dacht je van een doppio ristretto of een Americano? Je kan het zo gek niet bedenken of de Melitta CAFFEO Barista kan het zetten. Ideaal toch?

Makkelijk te bedienen

De Melitta CAFFEO Barista is bovendien heel gemakkelijk te bedienen. Hij is voorzien van een kleurendisplay en heeft handige tiptoetsen. Zonder dat je er verstand van hoeft te hebben, worden alle soorten koffie bereid op de traditionele Italiaanse manier.

Zo wordt een cappuccino op de volgende manier bereid: eerst stroomt een verse espresso in je kopje en pas daarna volgt het romige melkschuim. Alles uiteraard precies in de juiste verhouding. Maar ook dit kun je weer naar eigen smaak aanpassen. Wil je bijvoorbeeld minder intense koffie en meer melk? Geen probleem!

My Memory Koffie-functie

Met de My Memory Koffie-functie kunnen tot vier mensen gemakkelijk hun koffiefavorieten opslaan en terugvinden. Zo hoef je niet steeds opnieuw jouw persoonlijke voorkeur in te stellen.

Bean Select

Dankzij Bean Seleect kun je gemakkelijk kiezen uit twee verschillende soorten bonen. Zo gebruik je altijd de juiste bonen bij de verschillende koffievariaties.

Easy Steam Cleaning

Een groot voordeel van de Melitta CAFFEO Barista is dat hij heel gemakkelijk hygiënisch schoongemaakt kan worden. Met één druk op de knop wordt deze automatische koffiemachine met heet water en stoom snel en hygiënisch gereinigd.

De Melitta CAFFEO Barista is binnenkort verkrijgbaar bij Koffiediscounter.nl.
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top