Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 16 januari 2013

Nooit zonder koffie dankzij Koffie voor Elkaar

Alles espressomachines van Koffiediscounter.nl zijn natuurlijk van hoogwaardige kwaliteit. Toch kan het gebeuren dat er een storing optreedt waardoor je koffiemachine gemaakt moet worden. En wat dan? Je wilt niet natuurlijk niet zonder koffiekomen te zitten!

Koffie voor Elkaar

Koffie voor Elkaar biedt de oplossing. Zij bezorgen op elk moment van de dag een leenmachine bij je thuis zonder dat daar extra kosten aan verbonden zijn.

Er zijn drie verschillende pakketten van Koffie voor Elkaar, namelijk: het pakket ‘Aardig voor Elkaar’, ‘Goed voor Elkaar’ en ‘Beste voor Elkaar'. Hieronder legen we precies uit wat ieder pakket inhoudt.

Aardig voor Elkaar

Met ‘Aardig voor Elkaar’ krijg je een volledige thuisservice binnen 48 uur na je telefonische melding indien het probleem niet oplosbaar is (maximaal 1x per jaar), plus de beschikking over een eerste klas leenmachine gedurende de periode van onderhoud. Dit alles voor slechts € 4,95 per maand. Inschrijven voor het ‘Aardig voor Elkaar’ pakket doe je via de link.

Goed voor Elkaar

Met het ‘Goed voor Elkaar’ pakket krijgt je koffiemachine bij een storing of defect een gratis onderhoudsbeurt. Bovendien ontvang je thuisservice binnen 24 uur na telefonische melding indien een storing of defect niet telefonisch oplosbaar is (maximaal 1x per jaar), plus een eersteklas leenmachine gedurende de periode van onderhoud. Dit alles voor slechst € 6.95 per maand. Inschrijven voor het ‘Goed voor Elkaar’ pakket doe je via de link.

Beste voor Elkaar

Met het Beste voor Elkaar pakket weet je zeker dat je nooit extra kosten maakt. Bij storingen of defecten die niet telefonisch oplosbaar zijn, ontvang je binnen 24 uur na telefonische melding thuisservice, een eeste klas leenmachine gedurende de periode van reparatie of onderhoud en betaal je geen extra kosten voor onderhoud of reparatie. Met dit pakket heb je het simpelweg het beste voor elkaar. Dit alles voor slechts € 8,95 per maand. Inschrijven voor het ‘Beste voor Elkaar’ pakket doe je via de link.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top