Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 01 april 2015

Nu € 40,- cashback bij aankoop van een Tassimo machine!

Hou jij naast koffie ook wel van een bakje espresso of juist van een cappuccino of wie weet wel een heerlijke chocolademelk? Dan zijn de Tassimo apparaten van Bosch perfect voor jou! Hiermee zet je namelijk naast koffie, ook een heerlijke cappuccino, latte macchiato, espresso, chocolademelk of gewoon thee! Je krijgt nu tijdelijk € 40,- cashback op een Tassimo apparaat.

Ben jij een fan van cappuccino, latte macchiato, warme chocolademelk of gewoon een kop koffie of thee? Met de TASSIMO zet je het allemaal! Deze machine biedt een zeer uitgebreid en gevarieerd assortiment aan warme dranken van al jouw lievelingsmerken.
De TASSIMO werkt met gepatenteerde T DISCs die perfect zijn gedoseerd en van een zeer hoge kwaliteit zijn. Daarnaast wordt de machine automatisch gereinigd na iedere bereiding waardoor er geen smaakoverdracht plaatsvindt. Hierdoor weet jij zeker dat je thee altijd naar thee smaakt en je koffie altijd naar koffie. Genieten dus!

Actievoorwaarden

Deze actie is geldig voor jouw aankoop van een Tassimo machine in de actieperiode van 12 maart t/m 14 juni 2015. Via de actiewebsite van Bosch meld je je aan voor de actie waarbij je € 40,- retour krijgt! Deze kan je tot uiterlijk 30 juni 2015 aanvragen. Je doet alleen mee aan deze actie door de online registratieformulier in te vullen en deze te versturen met een kopie van het aankoopbewijs. Deze actie is geldig op de volgende apparaten:
    Tassimo T55 Charmy Opal Black
    Tassimo T55 Charmy Linen White
    Tassimo T55 Charmy Grey

Lees hier nog eens alle actievoorwaarden terug.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top