Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 12 oktober 2015

Nu €50,- retour bij aankoop van een AEG koffiemachine van Lavazza!

Koop nu eeg AEG Lavazza A Modo Mio Magia of Fantasia en jij krijgt €50,- retour op je nieuwe koffiemachine. Met deze machines zet jij met één druk op de knop de heerlijkste koffie en met de Fantasia zelfs ook nog melkvariaties! Deze actie is geldig t/m 31 december 2015.

AEG Lavazza A Modo Mio Magia en Fantasia

Met de AEG Magia zet jij drie heerlijke koffies; espresso, americano of café lungo. Maar dat is nog niet alles, want jij stelt hierbij zelf de temperatuur van jouw koffie in. Daarnaast is het ontwerp van deze koffiemachine ook uniek: uitstekende prestaties in een compact formaat, vloeiende lijnen en kostbare details voor een stijl die in iedere keuken opvalt!

Met de AEG Fantasia maak jij eindeloze combinaties met melk en koffie. Cappuccino, latte macchiato, warme chocolade melk en natuurlijk ook de onmiskenbare espresso. Jij zet álles met één druk op de knop! Daarnaast is deze Lavazza koffiemachine nog eens verkrijgbaar in drie kleuren en is die modern, stijlvol en compact!

Actievoorwaarden

Deze actie is geldig in de periode van 12 oktober t/m 31 december 2015 en is geldig op de modellen AEG Magia en AEG Fantasia. Ga naar de actiewebsite van Lavazza om €50,- retour te ontvangen. Jouw gegevens dienen uiterlijk 31 januari 2015 bij Lavazza bekend te zijn. Na ontvangst van jouw gegevens wordt de €50,- binnen één week aan je overgemaakt.

De volgende modellen doen mee aan de actie:
AEG Magia LM6000T
AEG Fantasia LM7000

Lees HIER nog eens de actievoorwaarden.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top