Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 14 augustus 2012

Olympische legende door koffie!

De Olympische Spelen 2012 zijn dan wel afgelopen, maar het Verenigd Koninkrijk verkeert nog in totale euforie. Chris Hoy heeft de verwachtingen meer dan waar gemaakt. De Britse baanrenner mag zichzelf Britste alles-winnaar noemen én grootste Olympiër aller tijden!

Olympische Spelen 2012

De Olympische Spelen 2012 Londen waren voor Chris Hoy een hoogtepunt in zijn carrière. In het verleden heeft al heel wat medailles verzameld en in de afgelopen weken kwamen daar weer een paar gouden medailles bij. Met zes gouden plakken in totaal mag hij zich daarom de grootste Briste Olympiër ooit noemen.

Zijn geheim? Oh, koffie!

Maar wat is zijn geheim, naast dat hij gewoon heel erg goed is.. Juist ja, koffie! Een goed bewaard geheim, maar Chris Hoy is een echte koffieliefhebber, een getrainde barista zelfs. Zijn koffiezetapparatuur gaat dan ook, indien dat kan, altijd met hem mee. Zijn goede prestaties heeft hij mede te danken aan vers gezette koffie.

Getrainde barista

Voordat Chris een officiële barista werd, keek hij al naar koffie filmpjes op YouTube. Naar eigen zeggen was hij geobsedeerd met het maken van koffie. Hij kon zelfs niet meer naar een high-end koffie keten, omdat hij zijn eigen koffie beter vond. Wanneer je Pandora’s doos hebt geopend, kun je niet meer terug, aldus Hoy.

Dus wil je net wat meer power hebben tijdens het sporten, probeer eens een kopje koffie. Baat het niet, dan schaadt het niet!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top