Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 01 mei 2015

OneTouch for Two: nu dubbel genieten met Miele!

Geniet jij ook graag van een kop espresso, koffie, cappuccino of zelfs een heerlijke Latte Macchiato? Dan ben jij bij Miele aan het goede adres! Jij geniet bijvoorbeeld met de CM6 koffieautomaten thuis van een heerlijke kop koffie. Maar nu geniet jij ook nog eens dubbel, want bij aankoop van een Miele Barista CM6 krijg jij tijdelijk € 100,- retour!

Koffie is een passie

Voor Miele is koffie een passie en daarom heeft ze haar vrijstaande koffieautomaten verder geperfectioneerd. Het resultaat? Wat dacht je van aromatische koffie, een zeer comfortabele bediening en een exclusief design! Daarom geniet jij met de nieuwe vrijstaande CM6 koffieautomaten volop van jouw favoriete koffie.

Actievoorwaarden

Deze actie geldt alleen op Miele Barista CM6 gekochte koffieautomaten in de periode vanaf 1 mei tot en met 30 juni 2015. Je hebt tot 15 juli 2015 de mogelijkheid het actievoordeel te verzilveren door jouw aankoopgegevens op de actiewebsite van Miele in te vullen en vervolgens een kopie van de aankoopnota te sturen naar onderstaand adres:
    Miele Nederland B.V.
    t.a.v. actie koffieautomaten
    Antwoordnummer 10
    4100 VP Vianen


Of naar het e-mailadres info@miele.nl o.v.v. actie koffieautomaten.

De volgende modellen doen mee aan de actie:
CM6100 Lotuswit
CM6100 Obsidiaanzwart
CM6110 Lotuswit

Lees alle algemene voorwaarden hier terug.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top