Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 07 december 2015

Ontdek het unieke LatteCrema systeem van De’Longhi

Dankzij het LatteCrema systeem van De’Longhi geniet je van heerlijk en stevig melkschuim met een zijdezachte textuur in al je favoriete koffie-melkbereidingen.

De’Longhi’s perfecte mixDe koffiemachines van De’Longhi waren altijd al voorzien van handige opties. Zo kan je bijvoorbeeld de maalgraad en koffiehoeveelheid instellen. Zo zet je koffie precies zoals jij hem graag drinkt. Maar ook aan design is gedacht. Zwart, zilver, RVS en allemaal met een strak design. Een eyecatcher in elke keuken. Maar nu, met het LatteCrema systeem, komt De’Longhi met de perfecte mix. De perfecte mix tussen design, technische expertise en het ultieme kopje koffie.

Zet zelf de perfecte cappuccino

Het was nog nooit zo makkelijk om de perfecte cappuccino te bereiden. Met een De’Longhi volautomaat zet je een cappuccino maar ook alle andere melkbereidingen met één druk op de knop. Het geïntegreerde melkreservoir is uitneembaar en zo kan je de melkkan dus in de koelkast bewaren. De machines hebben een automatisch ontkalkings- en reinigingsprogramma. Daarnaast zijn de losse onderdelen vaatwasmachinebestendig. Niet alleen makkelijk te bedienen, maar ook makkelijk in onderhoud.

De’Longhi volautomaten met LatteCrema systeem

Wil jij thuis ook genieten van heerlijke koffie? Neem dan een kijkje bij de De’Longhi volautomaten met het LatteCrema systeem.

De'Longhi Eletta Cappuccino ECAM44660B: met deze volautomatische koffiemachine zet jij met slechts één druk op de knop heerlijke melkbereidingen. Daarnaast personaliseer je je favoriete melkbereiding eenvoudig dankzij de 'My Milk' knop. Deze koffiemachine is ook zeer gemakkelijk te reinigen dankzij de Real AutoClean toets en beschikt over een duurzame conische koffiemolen met maar liefst 13 maalstanden.

De'Longhi Prima Donna XS: deze koffiemachine van De'Longhi is supersmal en maakt de perfecte cappuccino, latte macchiato, caffè latte en warme melk. Daarnaast beschikt die over een geheugenfunctie waardoor jij je favoriete espresso keer op keer op jouw manier zet met de gewenste temperatuur, hoeveelheid gemalen koffie en de hoeveelheid water.

De’Longhi ECAM28465M PrimaDonna S De Luxe: een mondvol, maar niet zonder reden. Met deze luxe koffiemachine creëer jij je eigen koffiebeleving. De RVS behuizing en het licht blauwe display geven deze machine een exclusieve uitstraling.

De’Longhi Autentica ETAM 29660SB: een volautomatisch espresso apparaat met Soft Touch bediening. Werkt met zowel koffiebonen als gemalen koffie. Met de Doppio+ functie zet je een dubbele espresso met extra aroma.

De’Longhi Eletta Cappuccino Top 45760W: personaliseer je koffie. Stel zelf de koffie en waterhoeveelheid in. Deze machine werkt met koffiebonen en gemalen koffie. Met het My Milk menu zet je snel bijzondere melkbereidingen, ook warme melk.

De’Longhi ECAM23460: deze machine is verkrijgbaar in stijlvol zwart of modern zilver. Beide natuurlijk voorzien van het unieke LatteCrema systeem en automatisch reinigingsprogramma. De koffiemolen heeft 13 maalstanden en werk met koffiebonen en gemalen koffie.

Bij deze machines krijg jij nu tijdelijk ook een verwenpakket cadeau. Kijk HIER voor de actievoorwaarden.

TIP: Moeite met kiezen? Bekijk de Digitale Verkoper filmpjes op de productinformatiepagina van de machines.

Een compleet overzicht van alle De'Longhi espressomachines vind je hier.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top