Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 09 april 2015

Ontdek je favoriete SENSEO met tot € 60,- gratis koffie!

Bij aankoop van een SENSEO krijg jij nu tijdelijk tot € 60,- gratis koffie! Met het uitgebreide assortiment van SENSEO koffiepads is er voor ieder wel wat wils. Experimenteer met nieuwe smaken en wie weet kom je wel achter een nieuwe favoriete smaak.

Het is logisch dat smaken we verschillen en dat weet SENSEO ook. Niet voor niets kan je kiezen uit maar liefst 15 verschillende koffievarianten. Denk aan milde koffie, sterke koffie, intense koffie, koffie met een extra smaaksensatie of een cappuccino variant. Zo heb jij ieder moment, elke dag, altijd een SENSEO-koffie die bij je past! Ja, SENSEO past bij elke koffieliefhebber!

Hoe ontvang je tot €60 gratis SENSEO koffie?

Deze actie is geldig van voor aankopen in de periode van 9 april t/m 8 juni 2015. Ga naar de actiewebsite van SENSEO en meld je aan voor deze actie. Tijdens het aanmelden dien je een foto/scan van het aankoopbewijs en de streepjescode van de verpakking van het aangeschafte SENSEO koffiezetapparaat te uploaden. Na bevestiging van je registratie, kun je via de actiesite de SENSEO koffie van jouw voorkeur bestellen. Je kunt kiezen uit alle 15 varianten van het SENSEO assortiment. Deze wordt drie weken na ontvangst van je bestelling toegestuurd. Het bedrag waarvoor je gratis SENSEO koffie ontvangt, hangt af van het apparaat dat je hebt aangeschaft:

€ 30,- gratis SENSEO koffie
HD7884

€ 60,- gratis SENSEO koffie
HD7855
HD7857

De volledige actievoorwaarden lees je hier terug. (ACTIE VERLOPEN!)
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top