Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 06 augustus 2014

Ontdek met de TASSIMO een wereld aan variatie!

Heb jij er al over gehoord? De nieuwe Bosch TASSIMO? Nog niet, nou dat wordt dan hoognodig tijd, want deze nieuwe koffiemachine laat jou genieten van heel veel lekkere dranken! Met de TASSIMO ontdek je een wereld aan variatie.

Druk op de knop en geniet

Wat de TASSIMO helemaal zijn eigen machine maakt is de INTELLIBREW-technologie. Deze technologie laat jou genieten van iedere slok die je drinkt, van elke drank die je klaarmaakt. Het maakt niet uit of dit een sterke espresso is, een heerlijke kruidenthee of juist een romige warme chocolademelk. Ieder drankje bereid je met slechts één druk op de knop en je krijgt de meest heerlijke resultaat in je kopje!

De Bosch Tassimo werkt met de zogenaamde T DISCs. De machine scant de barcode op de T DISC voor de nodige informatie om het drankje te bereiden. Het gaat hierbij om de hoeveelheid water, de zettijd en de optimale temperatuur. Jij hoeft hier dus nu helemaal niets meer voor te doen. Niet meer de hoeveelheid water zelf instellen of de juiste koffiehoeveelheid te kiezen. De TASSIMO doet dit allemaal voor jou! Zo geniet jij nog meer van die speciale momenten op je dag.

De T DISCs van TASSIMO

De T DISCs van TASSIMO zijn er in veel verschillende soorten. We gaan ze allemaal even kort langs en zullen er een paar uitlichten. We bespreken ze per dranksoort.

Tassimo dranken

Koffie
De T DISCs voor koffie zijn er in verschillende merken. Zo is er Café Hag die op dit moment een cream cafeïnevrije variant heeft. Het merk CAFÉ HAG heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1906. Het is in Duitsland opgericht door de beroemde koopman Ludwich Resllus.
Ook hebben ze JACOBS. Dit merk komt ook uit Duitsland en heeft al jarenlange ervaring met het branden van koffie. Zij hebben bijvoorbeeld de Espresso Classico. Een espresso die bestaat uit een combinatie van een intense espresso met een heerlijke schuimlaag.
Als laatste is er ook nog VELOURS NOIR die bijvoorbeeld de Café Long Intense heeft. Met deze koffie proef je een rijke en intense aroma.
Je kan ook cappuccino en latte maken met deze machine. JACOBS en VELOURS NOIR hebben hiervan ook koffiecups.

Thee
Je kan zelfs een heerlijke kop thee zetten met de TASSIMO dankzij de samenwerking met Twinings. Met dit Londens merk zet jij heerlijke koppen thee. Geniet bijvoorbeeld van een Chai Latte, een Lemongrass of juist gewoon een ouwe bekend Earl Grey!

Chocomelk
We kennen MILKA allemaal wel en TASSIMO werkt ook samen met hun om jou te laten genieten van een heerlijke, warme chocolademelk! Kinderen zijn er vooral gek op en hij heeft een fantastische, zijdezachte laag bovenop. Sowieso: GENIETEN!

De TASSIMOs

Op dit moment zijn er vier verschillende TASSIMOs op de markt, namelijk: IVY, AMIA, FIDELIA en de CHARMY. We zullen kort wat over de verschillende apparaten vertellen.

Tassimo machines

TASSIMO FIDELIA
Maak kennis met de TASSIMO FIDELIA. Geniet thuis van je eigen koffieshopervaring met maar één druk op de knop. De machine is voorzien van een royale capaciteit van 2 liter zodat je dit ook kan delen met je vrienden en familie. De machine is heel gemakkelijk te onderhouden dankzij het zelfreinigingsprogramma en de verwijderbare watertank. Alle drankjes worden perfect geserveerd. Jij zet een kopje, gaat zitten en ontspant!

TASSIMO CHARMY
Met de TASSIMO CHARMY haal jij een beetje stijl in huis. En zijn schoonheid is niet enkel het uiterlijk. De machine is slank en elegant aan de buitenkant en heel erg slim aan de binnenkant dankzij de Intellibrew-technologie. Naast alle standaard kenmerken van TASSIMO heeft de CHARMY ook een geavanceerd waterfiltersysteem en een unieke mogelijkheid om de sterkte nog aan te passen.

TASSIMO VIVY
De TASSIMO VIVY past overal, want hij is zeer klein, waardoor die zelfs in een kleine studentenkamer tot zijn recht komt. Nog steeds kan je genieten van een grote keuze aan merkdranken met slechts één druk op de knop! Ook deze machine is voorzien van het Intellibrew-technologie waardoor jij nog steeds geniet van al jouw favoriete dranken. Daarnaast is de machine voorzien van het zelfreinigingsprogramma en het verwijderbare waterreservoir. De VIVY geeft je leven dat extra beetje plezier!

TASSIMO AMIA
De TASSIMO AMIA is een koffiezetapparaat dat je op een geheel nieuwe manier laat genieten van een perfecte kop koffie, thee of warme chocolademelk – in baristastijl. Eerlijk waar! Gemakkelijker koffiezetten kan niet, want het enige wat je hoeft te doen is de T DISC in het apparaat te plaatsen, op de knop te drukken en in een handomdraai heb jij je favoriete drankje voor je neus staan. Dit allemaal dankzij het Intellibrew-technologie.

Interesse in de TASSIMO?

Denk jij nou die TASSIMO-machine die is nou perfect voor mij?! Kijk dan ook eens bij ons in het assortiment. Laat je inspireren en kom ook eens langs in de showroom te Naarden.

O ja, voordat we het vergeten! Er zit nu ook een leuke actie op de TASSIMO producten! Als je in augustus en september een TASSIMO machine aanschaft, dan krijg je een compleet drankenpakket cadeau. Check deze link voor meer informatie.

Tassimo actie
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top