Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 01 maart 2015

Ontvang een giftbox bij aankoop van een De’Longhi espressoapparaat!

Koop nu een nieuwe De’Longhi espressoapparaat en jij krijgt er een gratis giftbox bij cadeau. Hiermee ga je direct aan de slag met je nieuwe volautomaat en reinig je hem ook nog eens eenvoudig. Met deze giftbox ben jij zeker van een heerlijke kop koffie voor een zeer lange tijd!

Waarom kies jij voor een volautomatische espressoapparaat van De’Longhi? Nou, heel gemakkelijk eigenlijk. Met een volautomaat van De’Longhi zet jij met slechts één druk op de knop diverse koffiespecialiteiten. Bij de modellen met autocappuccino zet jij zelfs een heerlijke Latte Macchiato! Daarnaast zijn de machines gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, beschikken ze over een duurzame conische metalen koffiemolen en krijg je ook nog eens gratis service aan huis!

Bestel je machine vandaag nog voor 21.00 uur en jij hebt je nieuwe machine morgen nog in huis! Daarnaast heb je ook nog eens 14 dagen bedenktijd. En weet je het nou echt niet zeker? Kom dan gewoon naar Naarden en dan vertellen wij jou persoonlijk waarom deze apparaten zo geweldig zijn!

Nu ook een giftbox cadeau!

Maar nu geeft De’Longhi je nóg een extra reden om een espressomachine te kopen. Jij krijgt namelijk een giftbox cadeau! Dit cadeau ontvang je door naar de actiepagina van De’Longhi te gaan en het registratieformulier in te vullen. Print de bevestigingsmail uit en verstuur deze samen met de originele EAN-code uit de blauwe verpakking en een kopie van het aankoopbewijs naar het adres vermeldt in de bevestigingsmail. Deze actie is geldig van 1 maart t/m 30 april 2015. Alle volautomaten die meedoen aan deze actie zie je ook hier aan de rechterkant staan!

Bij aankoop van onderstaande modellen krijg je Giftbox 1 cadeau. Deze bestaat uit twee blikken illy espressobonen en twee flesjes De’Longhi EcoDecalk Mini (goed voor twee ontkalkingsbeurten).
    ECAM 22110SB
    ECAM 22320SB
    ETAM 29510B
    ETAM 29510SB

En bij de aanschaf van onderstaande modellen krijg jij Giftbox 2 cadeau. Deze bestaat uit vier blikken illy espressobonen, twee flesjes De’Longhi EcoDecalk Mini (goed voor twee ontkalkingsbeurten) en één flesje MilkClean cadeau.
    ECAM 23460B
    ECAM 23460S
    ECAM 25462S
    ECAM 44620S
    ECAM 44660B
    ECAM 45670W
    ECAM 28465M
    ETAM 36365M
    ETAM 29620SB
    ETAM 29660SB
    ECAM 26455B

De volledige actievoorwaarden lees je hier terug.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top