Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 07 september 2015

Ontvang een Nespresso cadeaupakket t.w.v. € 100,-!

Koop nu een Lattissima Touch of Lattissima Pro koffiemachine en ontvang een Nespresso cadeaupakket t.w.v. maar liefst € 100,-! Met deze koffiemachines creëer jij met slechts een enkele druk op de knop je favoriete koffierecept. Deze actie is geldig van 7 september t/m 18 oktober 2015 dus wees er snel bij!

Ultieme koffie

Met de Lattissima Touch en Lattissima Pro zet jij de ultieme koffie. De koffiemachines zijn geïnspireerd op de kwaliteit van professionele koffiemachines met een hoog niveau van eenvoud. Dit houdt in dat deze Nespresso machines zeer gemakkelijk in gebruik zijn. Onder andere te danken aan de geavanceerde technologie en intuïtieve touchscreen. Met één druk op de knop geniet jij van een onvergetelijke cappuccino of latte macchiato.

Met de Lattissima Touch kan je zelfs jouw melkrecept personaliseren met de nieuwe melkschuimoptie. Hiermee voeg je extra melkschuim toe of pas je de textuur van het melkschuim aan. Als een ware Barista geef jij een persoonlijke Touch aan jouw perfecte cappuccino of latte macchiato.

Ontvang een cadeaupakket van € 100,-!

Koop tussen 7 september en 18 oktober 2015 een Lattissima Touch of Lattissima Pro en je ontvangt en Nespresso cadeaupakket t.w.v. € 100,-.

In dit cadeaupakket vind je:
 • 100 Nespresso Grands Crus verdeeld over 10 capsules van elk van de hierna genoemde variëteiten; Ristretto, Arpeggio, Roma, Livanto, Capriccio, Volluto, Fortissio Lungo, Linizio Lungo, Vivalto Lungo en Decaffeinato Intenso.
 • Vier Nespresso Ritual receptenglazen met bijpassende roestvrijstalen receptenlepels voor de bereiding van de heerlijkste koffierecepten met melk.
 • Eén Nespresso Black Bonbonnière capsulehouder van gehard plastic om uw Grands Crus in te bewaren.
 • Eén doos pure Nespresso chocolade (70% cacao).
 • Hoe ontvang je dit pakket?

  Schrijf je vóór 8 november in met deze inschrijfvoucher. Volg de instructies nauwkeurig op en houd het serienummer van jouw Nespresso machine bij de hand om jouw inschrijving te voltooien. Vul de inschrijfvoucher in en stuur deze met het originele aankoopbewijs (kassabon of factuur) met vermelding van het type machine, het aankoopbedrag en de aankoopdatum, op naar:
      Nespresso Nederland B.V.
      Lattissima Promotie
      Antwoordnummer 181
      1100 CW Amsterdam (postzegel is niet nodig)


  De volgende Nespresso machines doen mee aan de actie:
      Lattissima Touch Black Titanium EN550BM
      Lattissima Touch Palladium Silver EN550S
      Lattissima Touch Glam White EN550W
      Lattissima Touch Glam Red EN550R
      Lattissima Pro Brushed Aluminium EN750MB

  HIER vind je de algemene voorwaarden van deze actie.
  Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
  loadingLoading...
  To Top