Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 12 juni 2014

Ontvang nu € 20,- cashback op de SENSEO Viva Café

Krijg nu Zomervoordeel met SENSEO. T/m 10 augustus 2014 krijg je nu € 20,- retour op een Senseo Viva Café! Lees snel verder en bekijk welk actiemodel meedoet aan deze actie.

SENSEO Viva Café

Met de SENSEO Viva Café zet je één of twee kopjes koffie in minder dan één minuut. Geniet van een heerlijke crémelaagje en van een optimale smaak dankzij het unieke Senseo koffiezetsysteem. De Viva Café is te herkennen aan het iconische ontwerp en is voorzien van verschillende handige functies. Denk hierbij aan de verstelbare tuit en een kalkindicator. Alles om het maar zo simpel mogelijk te maken! Deze Senseo koffiezetapparaat denkt ook nog aan het milieu, want hij bespaart energie dankzij de automatische uitschakeling na 30 minuten.

Actievoorwaarden

Deze actie is geldig op de Senseo Viva Café HD7825/60 en de HD7825/90. Van 12 juni t/m 10 augustus 2014 krijg je nu € 20,- cashback. Het enige wat je hoeft te doen is naar de actiepagina van Senseo te gaan en hier het registratieformulier in te vullen. Bewaar je kassabon en de originele streepjescode van de verpakking goed, want deze heb je nodig om mee te doen aan de actie! (ACTIE VERLOPEN!)

Alle actievoorwaarden kan je lezen op de actiepagina van Senseo. De inzendingen dienen uiterlijk 24 augustus 2014 ontvangen te zijn op onderstaand antwoordnummer:

SENSEO Viva Café €20 cashback actie
Antwoordnummer 1049
6200 XP Maastricht


Postzegel is hierbij niet nodig!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top