Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 08 maart 2016

Outlet Event Naarden - dit weekend!

Het Outlet Event in Naarden begint dit weekend weer! Ben jij op zoek naar een nieuwe tv, stofzuiger, audio, koffiemachines en meer, maar is je budget beperkt? Kom dan 12 en 13 maart naar het Outlet Event. Wij ruimen dan namelijk onze producten op en kan jij heel veel A-merk elektronica kopen voor een prikkie! Kom naar onze showroom op de Bronsstraat 10 in Naarden. De showroom is makkelijk te bereiken en bovendien parkeer je bij ons gratis en direct voor de deur.

Wegens succes herhaald

Is je oude koffiemachine toe aan vervanging? Of wil jij van een filtermachine naar échte bonen? Het Outlet Event Naarden zal dit weekend weer plaatsvinden! Met ruim 1000 showmodellen en opruimingsproducten vind jij vast wel iets wat jij nodig hebt. Niet alleen producten van Koffiediscounter.nl, maar ook van televisiewinkel.nl, Stofzuigerdiscounter.nl en Magnetron.nl!

We zien je graag dit weekend in onze showroom!

De ruime showroom is omgetoverd tot een ware markt vol outlet producten. Geniet van een heerlijke kop koffie en kijk vooral eens goed rond. Onze showroom ligt centraal in Nederland, direct aan de snelweg A1. Makkelijk te bereiken voor iedereen.

Op zaterdag 12 maart zijn wij open vanaf 10 uur tot 5 uur en op zondag 13 maart ben je welkom vanaf 11 uur tot 4 uur. We zien je dit weekend graag op Bronsstraat 10 in Naarden, tot dan!

Ben je aanstaand weekend helaas niet in de gelegenheid om naar het Outlet Event te komen, neem dan eens een kijkje in onze opruimkelder. Daar vind je geen outlet producten maar wel gloednieuwe producten, showroommodellen en geretourneerde producten met enorme kortingen!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top