Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 14 december 2011

OUTLET met alle demomodellen bij Koffiediscounter.nl!

Het einde van het jaar is in zicht en daarom heeft Koffiediscounter.nl iets leuks bedacht: een eindejaars outlet. Ontdek tijdens deze outlet de lekkerste koffie, gezet met de beste espressomachines. Alle demomodellen moeten weg, dus dit is jouw kans op een goed espresso apparaat voor een scherpe prijs.

Outlet in Naarden

Ben jij dus al een tijdje op zoek naar een espresso apparaat maar vond je het altijd net een tikkeltje aan de dure kant? Dan is dit je kans! Kom langs tijdens deze outlet in onze showroom in Naarden om de demomodellen te bewonderen.

Voorwaarden

  • Deze eindejaars outlet van Koffiediscounter.nl zal plaatsvinden tussen 22 december t/m 29 december 2011 en zal door de gastheren Niels Veenman en Tom Coronel Sr. volledig worden verzorgd.

  • Bij aankoop van een demomodel heb je recht op volledige fabrieksgarantie, maar geldt er geen zichttermijn. Omruilen is dus helaas niet mogelijk.


  • Bij aankoop van een demomodel kan je gelijk extra voordelig verse koffiebonen kopen, je krijgt namelijk 20% korting op alle verpakkingen van 1kg koffiebonen.

Koffiediscounter.nl

Dus kom langs in Naarden tijdens de eindejaars outlet dagen bij Koffiediscounter.nl en laat je informeren over jouw favoriete espresso apparaat.

Tot dan!

Bronsstraat 8A - Naarden

Like ons op Facebook!

Like onze fanpagina Like dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top