Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 11 september 2012

Philips en Douwe Egberts introduceren: SENSEO SARISTA!

Philips en Douwe Egberts komen met iets unieks en introduceren de SENSEO® SARISTA! Met deze stap willen ze een innovatieve stap creëren die aansluit op de hedendaagse koffiecultuur. Met de SENSEO® SARISTA genieten koffieliefhebbers niet alleen van één smaak vers gemalen koffie, maar van meerdere smaken, dankzij de verschillende bonenblends die je eenvoudig per kan of kopje kan verwisselen. Philips en Douwe Egberts hebben een veelzijdig koffiezetsysteem weten te creëren door de voordelen van het huidige aanbod op vernieuwende wijze te combineren.

SENSEO SARISTA

Philips komt met twee SENSEO® SARISTA apparaten, namelijk de Pearl White en de Deep Black. De SENSEO® SARISTA Deep Black wordt geleverd met een bijpassende thermoskan en heeft ook nog een extra functie waarmee je de koffiesterkte kan aanpassen.

De Douwe Egberts bean-funnel wordt bovenop de SENSEO® SARISTA geplaatst en kan in een handomdraai verwisseld worden. Met één druk op de knop worden de koffiebonen gemaald en vers gezet. Doordat de bean-funnels automatisch sluiten als ze verwijderd worden, blijft de smaak van de resterende bonen behouden waardoor ze langer vers blijven.

SENSEO SARISTA bean-funnels

De bonenblends zijn speciaal ontworpen voor het Philips SENSEO® SARISTA apparaat. De bonen in deze transparante funnels worden na het melangeren en branden meteen afgesloten met de juiste hoeveelheid koffiebonen, waardoor de versheid en aroma’s bewaard blijven. Eén zo’n bean-funnel is goed voor 20 kopjes koffie en is het mogelijk om per kopje of kan te variëren met de zes verschillende smaken koffiebonenblends die verschillen in kracht en intensiteit.

Koffiediscounter.nl

De SENSEO® SARISTA van Philips is vanaf 1 oktober verkrijgbaar en zal ook bij Koffiediscounter.nl in het assortiment opgenomen worden. Ook de zes bean-funnels in de verschillende smaken Mellow Flow, Bright Zing, Rich Reveal, Free from Cafeïne, Pure Explosion en Blod Burst zullen bij Koffiediscounter.nl verkrijgbaar zijn.

Ontdek de flexibiliteit, de eenvoud en het gemak zelf van deze SENSEO® SARISTA en geniet van heerlijke verse variërende koffie!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top