Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 15 februari 2013

Philips Senseo koffiemachines bij Koffiediscounter.nl

Wie kent hem niet? Het Senseo koffie apparaat van Philips. Sinds kort vind je de nieuwste Senseo modellen in het assortiment van Koffiediscounter.nl. In dit artikel lees je alles over de verschillende Senseo modellen die je terugvindt in ons assortiment.

Senseo Twist

De Senseo Twist heeft een modern uiterlijk. Deze koffiemachine is wit en is er in twee varianten: met groene en met roze accenten. De Senseo Twist is voorzien van een handig touchpanel en een verstelbare tuit zodat kopjes van verschillende groottes onder kunnen. Met de Senseo Twist kun je bovendien zelfde smaakintensiteit van je koffie instellen.

Senseo Quandrante

De Senseo Quandrante is zowel in het wit als in het zwart verkrijgbaar. Deze koffiemachine is voorzien van een instelbare lekbak zodat er kopjes van verschillende groottes onder de Senseo Quandrante passen. Verder is hij voorzien van automatische uitschakeling. Als je hem langer dan 15 minuten niet gebruik, schakelt hij zichzelf uit. Koffie gezet met de Senseo Quandrante heeft een heerlijk cremelaagje. Dit bewijst de topkwaliteit van Senseo koffie.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top