Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 24 maart 2009

Saeco en Lavazza lanceren nieuw espresso apparaat

Nieuw van Saeco en Lavazza is de A Modo Mio, een geweldig koffiezetapparaat die werkt op capsules van het koffie merk Lavazza! Dit espresso apparaat is semi-automatisch en natuurlijk super. Een Italiaanse espresso maak je nu in een handomdraai thuis! Gat in de markt zouden we zeggen en … Nespresso watch out!

Saeco en Lavazza

Lavazza maakt uitmuntende koffie en Saeco uitmuntende koffiemachines. De ideale combinatie om een nieuwe concept in de markt te zetten: de A Modo Mio.

Twee modellen

Het espresso apparaat is er in twee modellen. Namelijk een zwarte semi-automatische en een rode automatische uitvoering. Het Semi automatische apparaat is de A Modo Mio Extra (159,95) en de automatische variant de A Modo Mio Premium (199,90).

Koffie, espresso en cappuccino

Beide machines zijn gemakkelijk te bedienen en geven naast overheerlijke koffie en espresso ook vrij makkelijk cappuccino. Hiervoor is een stoomfunctie ingebouwd.

Lavazza koffie capsules

De koffie capsules van Lavazza bevatten 7,5 gram koffie, precies genoeg voor de perfecte espresso. De capsules zijn verkrijgbaar in vier smaken en kosten 5,19 euro voor een doos van 16 stuks.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top