Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 17 november 2010

Saeco espressomachines nu met gratis TW Steel horloge!

Sta je op het punt een nieuw espresso apparaat aan te schaffen? Bekijk dan onze actie van Saeco. Want bij aankoop van diverse Saeco koffie automaten krijg je nu een gratis TW Steel horloge cadeau, twee vliegen in een klap!

Saeco

Saeco domineert de koffiemarkt met haar volautomatische espresso apparaten van Italiaanse top kwaliteit. Een kopje espresso, cappuccino en latte macchiato van een Saeco koffie apparaat zijn nauwelijks te onderscheiden als die van een Italiaanse koffiebar. Kies je voor kwaliteit en exclusiviteit? Dan zijn de espresso apparaten van Saeco een echte aanrader!

Saeco actiemodellen

Bij de volgende modellen ontvang je gratis de TW 74 horloge:

Seaco Xelsis Fingerprint ID
Seaco Xelsis Stainless Steel

TW Steel

Een horloge van TW-Steel is al van grote afstand te herkennen. Met het flinke formaat, een stoere uitstraling en geheel eigen vormgeving onderscheidt TW-Steel zich duidelijk van de rest. De TW623 heeft een 45 mm kast van hoogwaardig staal, zeer nauwkeurig uurwerk, gehard mineraal glas, kalfslederen band en is 5 ATM waterdicht. De TW74 heeft ook 45 mm kast van hoogwaardig staal met zwarte PVD plating. Rubberen band met unieke kast/band verbinding, draaibare duikring, zeer nauwkeurig chrono uurwerk, gehard mineraal glas en is 10 ATM waterdicht.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top