Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 17 februari 2014

Saeco: gemaakt door en voor koffieliefhebbers

Philips Saeco is inmiddels een grote speler op de markt in espresso apparaten en espressomachines. De machines worden met veel passie gemaakt en dat is te zien. De espresso apparaten zijn gemaakt door en voor koffieliefhebbers.

De technologie achter Saeco espresso apparaten

Elke dag genieten van de perfecte kop espresso. De espressomachines van Saeco worden voortdurend verfijnd om de consument nog beter te kunnen bedienen. Philips Saeco is van Italiaanse herkomst en innovatief sinds 1985. In dit jaar werd de ‘bean-to-cup’ technologie ontwikkeld. Dit betekent dat je zelf in kan stellen hoe je je koffie graag drinkt. Stel zelf de maalgraad in of stel de temperatuur bij.

Saeco verovert tegenwoordig de markt met het exclusieve Saeco Brewin System. Hierdoor wordt de textuur en crèmelaag van elk kopje espresso verbeterd en pas je deze helemaal naar eigen smaak aan.

Aroma blijft behouden dankzij het gepatenteerde Saeco Adapting System. Het maalproces wordt automatisch afgestemt op de gebruikte bonen. Zo geniet je altijd van het perfecte aroma.

Saeco weet wat koffie is – smaak voldoet aan hoge eisen

Maar niet alleen innovatie staat hoog in het vaandel. Ook de smaak is key. En moet altijd voldoen aan strenge normen. Saeco is de enige fabrikant van volautomaten die een smaakcertificaat heeft van het Centro Studi Assaggiatori – Italian Tasters.

Cappuccino drinker? De Saeco espresso apparaten maken het perfecte melkschuim. Waarbij het schuim heerlijk dicht is en de juiste temperatuur heeft.

Eenvoudige interface

En om het apparaat ook nog gebruiksvriendelijk te laten zijn, zijn alle onderdelen uitneembaar en eenvoudig schoon te maken.

Met de nieuwe espresso collectie van Saeco kan iedereen thuis genieten van het perfecte kopje koffie.

Bekijk onze Saeco toppers!

Saeco Intelia Evo HD8751-95
Saeco Intelia HD8751-11
Saeco Intelia Evo Class HD8752-95
Saeco Minuto Focus HD8761

Bestellingen op werkdagen voor 20:00 ’s avonds geplaatst, worden de volgende werkdag geleverd. Bekijk hier het complete Saeco assortiment.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top