Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 26 augustus 2014

Saeco Intuita uitgeroepen tot Beste koop en nu met gratis koffie glazenset!

LET OP! Deze actie is verlopen. Voor huidige acties: check de actiepagina.

Saeco heeft weer een model dat onderscheiden is met het predicaat ‘Beste Koop’. Deze keer is het predicaat gegeven aan de Saeco Intuita. Deze automatisch espressomachine krijg je tot 30 november 2014 met een gratis koffie glazenset ter waarde van maar liefst € 29,99. Zo heb jij altijd de mooiste glazen voor een heerlijke bak koffie!

Beste Koop

De Philips Saeco Intuita HD8750/11 kreeg een testoordeel van 7,3. De volautomatische espressomachine beschikt over een klassiek stoompijpje en is voorzien van keramische molens. Dankzij de geheugenfunctie kan je jouw favoriete hoeveelheid koffie en sterkte opslaan. De Saeco Intuita beschikt over een uitneembare zetgroep en bij het in- of uitschakelen van de machine wordt die automatisch gereinigd met water. Hierdoor heb jij altijd een perfecte bak koffie zonder een vieze nasmaak. Met de Saeco Intuita HD8750/11 geniet jij met één druk op de knop van een verse espresso met het gewenste aroma! Ja, deze volautomatische espressomachine is eenvoudig te gebruiken, aan te passen en schoon te maken!

De Saeco Intuita HD8750/11 werd voornamelijk geprezen om zijn heldere, snelle startgids en er zit weinig temperatuurverschil in de twee kopjes.

Voor het gehele testoordeel kan je een kijkje nemen op de site van de Consumentenbond.

Gratis koffie glazenset

Om te vieren dat de Saeco Intuita HD8750/11 is onderscheiden met een ‘Beste Koop’ predicaat, krijg je nu tijdelijk bij aanschaf van de Saeco Intuita een gratis koffie glazenset t.w.v. € 29,99! Het enige wat je hoeft te doen, is je te registeren op de website van Philips. Zorg ervoor dat je een foto/scan van het aankoopbewijs en de streepjescode bij de hand hebt, want deze moet je uploaden tijdens het registeren.

De actie is geldig van 15 augustus 2014 t/m 30 november 2014 en geldt alleen op de Saeco Intuita HD8750/11. De volledige inzendingen dienen voor 15 december in het bezit te zijn van Philips.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top