Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 22 juli 2010

Saeco Xelsis espresso machine nu met gratis Salora LCD tv

Sta je op het punt een espresso apparaat te kopen? Check dan onze actie van Saeco Xelsis. Want bij aankoop van een Saeco Xelsis Fingerprint of Saeco Xelsis Stainless Steel koffie automaat krijg je nu een gratis Salora 24inch LCD telvisie cadeau. Dat wordt tv kijken onder het genot van een overheerlijke cappuccino, espresso of latte macchiato!

Saeco domineert de koffiemarkt met haar volautomatische espresso apparaten van Italiaanse top kwaliteit. Een kopje espresso, cappuccino en latte macchiato van een Saeco koffie apparaat zijn nauwelijks te onderscheiden als die van een Italiaanse koffiebar. Kies je voor kwaliteit en exclusiviteit? Dan zij de Xelsis Fingerprint en de Xelsis Stainless Steel echte aanraders.

Seaco Xelsis Fingerprint ID

De Seaco Xelsis Fingerprint ID (zie boven op de foto) is een echte topper onder espresso volautomaten. Met name de vingerafdruk herkenning is bijzonder aan dit espresso apparaat. De Fingerprint herkent namelijk jouw vingerafdruk en geeft zo een persoonlijk voorkeursmenu weer van jouw 9 favoriete koffie drankjes. Handig!

Seaco Xelsis Stainless Steel

De Seaco Xelsis Stainless Steel (zie boven op de foto) is een espresso apparaat dat 6 van jouw favoriete koffievarianten personaliseert. Deze machine heeft een groot display en is gemakkelijk bedienbaar. Door slechts 1 druk op de knop produceer je al een overheerlijke koffie specialiteit.

Salora LCD tv

Ben je verkocht? Dan krijg je een Salora 24inch (60cm) LCD tv met ingebouwde DVD-speler cadeau bij een van deze Seaco Xelsis espresso automaten. Deze Salora Full HD LCD televisie heeft een prachtige borderless design en een kristal helder beeld. Ideaal als tweede televisie voor kinder-, speel- of slaapkamer!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top