Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 10 september 2010

Samenwerking koffiemerk Saeco en Philips

25 jaar geleden vond Saeco, de grootste Italiaanse fabrikant van espressomachines, de eerste volautomatische espressokoffiemachine uit. Koffieliefhebbers kregen zo de kans om voor het eerst, met één druk op de knop thuis te genieten van een authentieke Italiaanse espresso. Daarnaast bracht het bedrijf de eerste machine uit met cappuccinofunctie, de eerste multidrank-koffiemachine en de eerste tweekops-koffiezetter op de markt.

Overname

Ondanks het succes raakte het bedrijf in grote schulden terecht. In mei 2009 werd de espressomachine fabrikant overgenomen door Philips. Onder de vleugels van dit elektronicaconcern moest Saeco weer een gezond bedrijf worden. Philips maakte altijd al koffiezetapparaten en scoorde een grote hit met de Senseo, maar had in het hogere segment tot nu toe relatief weinig in te brengen. Pas door de samenwerking met Saeco krijgt Philips een leidende positie in de koffiemachinemarkt.

Nieuwe espressoapparaten

De combinatie van Saeco met zijn jarenlange ervaring met koffie van hoge klasse, en de geavanceerde technologieën van Philips blijken een groot succes. Vandaar ook dat het 25-jarig bestaan van Saeco dit jaar gevierd wordt met twee fantastische nieuwe producten: Xelsis en Syntia. Beide espressoapparaten bouwen verder op de ongeëvenaarde stijl- en prestatiekenmerken die klanten waarderen en verwachten van het merk. Zo beschikt de Saeco Xelsis Fingerprint ID over vingerafdruk herkenning. De koffiemachine identificeert de vingerafdruk van de gebruiker en geeft zo een persoonlijk voorkeursmenu weer van de 9 favoriete drankjes van deze persoon. En de koffie? Die smaakt uiteraard net zo verrukkelijke en authentiek als de espresso in Italië.

Kijk voor deze en andere espressoapparaten van Saeco op www.koffiediscounter.nl.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top