Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 13 februari 2014

Schrijf een review op Kieskeurig en krijg een ontkalkingsset

Schrijf na aankoop van je De’Longhi espresso apparaat een review voor Kieskeurig en je krijgt een gratis ontkalkingsset cadeau! Het enige wat je hier dus voor hoeft te doen is een review schrijven. Makkelijk toch?

Actieproducten

Wanneer je een espresso apparaat hebt gekocht en gebruikt, is het belangrijk dat je deze af en toe schoonmaakt en ontkalkt. Wanneer je voor De’Longhi een review schrijft op Kieskeurig krijg je een gratis ontkalkingssetje cadeau. Deze actie is geldig van 1 februari t/m 28 februari 2014 en is geldig op de volgende actieproducten:

ECAM22.110.B
ECAM22.110.SB
ECAM23.450.S
ECAM23.460.S
ECAM23.460.B
ECAM25.462.S
ECAM26.455 (verkrijgbaar in meedere kleuren)

Wat moet je doen?

Ga naar Kieskeurig.nl en schrijf een review voor jouw gekochte De’Longhi espresso apparaat. Na het plaatsen van je review ontvang je een bevestigingsmail.

Ga naar de De’Longhi actiesite na aankoop van je De’Longhi actieproduct en vul het formulier in. Je dient ook de EAN code van je machine in te voeren. Deze vind je op de blauwe verpakking en begint met 8004…

Ook van dit formulier krijg je een bevestigingsmail, stuur deze samen met de uitgeknipte, originele EAN code uit de blauwe verpakking, een kopie van je aankoopbewijs en de review bevestiging van Kieskeurig op naar:

De’Longhi Review actie
p/a Desk Services
Postbus 40074
6203 DS Maastricht

Binnen vier weken ontvang je je cadeau. Lees hier meer over deze actie. En lees ook hier de actievoorwaarden.
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top