Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 12 april 2013

Senseo Sarista Cashback-actie: tijdelijk 75 euro retour!

Je kreeg al 50 euro retour op de aanschaf prijs van een Senseo Sarista, maar de actie is nu verlengd en bovendien krijg je geen 50, maar 75 euro terug van de aanschafprijs!

1 kopje, 2 kopjes of een volle kan!

Met de Senseo Sarista zet je de lekkerste koffie van verse bonen. Bovendien heb je de keuze uit maar liefst zes verschillende blends zodat er voor ieder wat wils is. Wat ook erg handig is aan de Sarista is dat je er voor kunt kiezen om 1 of 2 kopjes tegelijk te zetten of zelfs een hele kan! Ideaal als je bijvoorbeeld een feestje hebt.

De actie

Vanaf 18 maart krijg je al 50 euro retour op de aanschafprijs van een Senseo Sarista, maar deze actie is nu nog scherper geworden! In plaats van 50 euro retour, krijg je van 12 april tot 12 mei maar liefst 75 euro retour! Bovendien is de Cashback actie van Sarista verlengd tot 1 Juli 2013. Maar let op! Na 12 mei krijg je weer 50 euro cashback! De actie geld op de volgende producten:

Senseo Sarista Deep Black
Senseo Sarista Pearl White

Wat moet je doen?

Heb je in de actieperiode een nieuwe Senseo Sarista gekocht? Ga dan naar de registratiepagina en meld je apparaat aan. Na de registratie ontvang je een e-mail ter bevestiging. Deze print je uit en stuur je samen met een kopie van de kassabon en de originele, volledige streepjescode van de verpakking op naar het onderstaande antwoordnummer:

Senseo Sarista Actie 75 euro retour
Antwoordnummer 1075
6200 VB Maastricht

Een postzegel is niet nodig. Meer informatie over deze actie en alle actievoorwaarden vind je op de speciale Saristacashback website.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top