Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 08 januari 2010

Senseo uit, Nespresso apparaat of espressomachine in

De populariteit van de Senseo koffiemachine lijkt op z’n retour. Senseo krijgt steeds meer last van concurrenten als de Nespresso Citiz en andere espresso apparaten. Met name jonge mensen met een kleiner budget kiezen nog voor de Senseo, de rest van de huishoudens lijkt over te stappen naar andere espressomachines.

Senseo sinds 2001 populair

Philips en Douwe Egberts introduceerden in 2001 het Senseo apparaat. Met deze koffiemachine was snel koffie zetten mogelijk wat naadloos aansloot bij de trend van groeiende snelheid in het dagelijks leven. Tegenwoordig is koffie zetten met een koffiezetapparaat (met filter) dan ook enorm ouderwets. Een beetje huishouden heeft wel een koffiemachine staan waar je met één druk op de knop koffie uit krijgt.

Nespresso apparaat en espressomachine winnen terrein

Koffie komt nog in circa 70% van de huishoudens uit een Senseo apparaat, maar dit percentage is dalende. Een Nespresso apparaat of espressomachine van o.a. Saeco, Delonghi, Jura en Gaggia zijn steeds vaker te vinden in een gemiddeld Nederlands huishouden.

Groeiende interesse espressomachines

Ook bij KoffieDiscounter.nl merken we de toenemende interesse in espressomachines. Waar we een kleine twee jaar geleden nog enkele machines per dag verkochten is dat inmiddels al uitgegroeid tot tientallen espressomachines per dag. Een trend die voorlopig nog doorzet, zo blijkt.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top