Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 07 augustus 2014

Senseo UP of Twist met gratis melkopschuimer t.w.v. €69,99!

LET OP! Deze actie is verlopen. Voor huidige acties: check de actiepagina.

De lekkerste cappuccino maak je met verse melk en daarom krijg je van Philips een gratis melkopschuimer cadeau bij aankoop van een Senseo UP of Senseo Twist.

Senseo UP

Een compacte en chique senseo machine waarmee je met slechts één druk op de knop van verrukkelijke koffie geniet. De Senseo UP is eenvoudig in gebruik en heeft unieke functies. Zo kan je de sterkte selecteren, direct koffie zetten en schakelt de machine zich onmiddellijk uit.

Senseo Twist

Voeg een vleugje stijl toe aan je keuken. De Senseo Twist is een eigentijdse koffiemachine die met pads werkt. Stel de sterkte in en zet twee kopjes koffie tegelijkertijd met het slimme bedieningspaneel. Grote kopjes, kleine kopjes, het maakt niet uit want de tuit is verstelbaar.

Gratis melkopschuimer

Bij aankoop van een Senseo UP of Twist krijg je nu een gratis melkopschuimer cadeau ter waarde van €69,99. Deze actie loopt van 7 augustus t/m 19 oktober 2014. Heb je een actieproduct in de actieperiode gekocht? Ga dan naar de actiesite van Philips. Vul het registratieformulier in en upload een foto of scan van je aankoopbewijs en de streepjescode. Dit kan ook eventueel per post, zie de Philips actiesite. Na ontvangst van het registratieformulier ontvang je binnen vier weken de gratis melkopschuimer. Lees hier alle actievoorwaarden.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top