Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 17 juli 2014

Siemens EQ.8 serie als Beste Getest door Consumentenbond!

Dat is niet niks! Maar liefst de hele EQ.8-serie van Siemens is als ‘Beste getest’ door de Consumentenbond. Eerst was de TE803209RW al aan de beurt en nu zijn de andere EQ.8 apparaten daar ook nog eens aan toegevoegd. Alle drie de espressomachines kregen als eindcijfer een 7,6!

Siemens EQ.8 serie

De espressomachines van de EQ.8-serie zijn volautomatisch en beschikken over de One-Touch functie, waardoor je met één druk op de knop een Espresso, Café Crème, Cappuccino, Latte Macchiato of Koffie Verkeerd zet. Ze zijn voorzien van een hoogwaardig keramisch maalwerk die stil en onverslijtbaar is. Melkschuim, warme melk en heetwater zijn met deze Siemens modellen apart beschikbaar.

De EQ8 is eenvoudig schoon te maken. Zo is die bijvoorbeeld voorzien van creamCleaner. Dit is een eenvoudige snelreiniging van het melksysteem, zodat je altijd verse melkschuim hebt! Via het LCD-display met interactieve menu kan jij alles gemakkelijk instellen. Je kan zelfs de individuele instellingen voor maximaal 6 personen opslaan!

De EQ8 serie 600 en 900 zijn voorzien van een melkcontainer. De EQ8 serie 300 beschikt niet over een melkcontainer. Bij dit model kan je ervoor kiezen om de melkcontainer apart aan te schaffen of direct melkschuim te maken uit een melkpak.

Beoordeling

De modellen van de EQ8-serie zijn allemaal beoordeeld en kwamen uit de test met de zelfde voor- en nadelen naar voren. Lees deze hieronder.

Voordelen:
• Cappuccino en macchiato worden automatisch bereid
• Je kunt je favoriete instellingen opslaan
• Gebruiksvriendelijk display
• Stil

Nadelen:
• Grote, zware machine

De EQ.8 scoorde daarnaast hoog op Temperatuur, Gelijke hoeveelheid in twee kopjes en Gebruiksaanwijzing. Voor alle testuitslagen van deze Siemens espressomachines kan je een kijkje nemen op de site van Consumentenbond. Hier kan je ook reviews teruglezen van consumenten die deze handige koffiemachine al hebben aangeschaft!

Al nieuwsgierig?!

Ben jij wel nieuwsgierig naar deze serie. Je kan ze allemaal bekijken op Koffiediscounter.nl. Wil je het liever met eigen ogen zien? Dat kan ook, want de modellen staan ook in de showroom te Naarden, Bronsstraat 10. Kom zeker eens langs en laat onze medewerkers je helpen met de keuze van een nieuwe koffiemachine!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top