Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 07 oktober 2009

Siemens EQ7 serie, energiezuinige espresso automaten

De oude filterkoffiemachine ruimt anno 2009 het veld en wordt vervangen met de volautomaat waarmee men met een druk op de knop een perfecte espresso, cappuccino of latte macchiato zet! Het liefst hebben we daarvoor een energiezuinig apparaat. Siemens introduceert daarom een compleet nieuwe lijn luxe energiezuinige espressoapparaten met een prachtig design. Fraai in de keuken, prachtig op kantoor!

Luxe apparaten

De vraag naar espressomachines zit sinds 2007 enorm in de lift en met name de markt van luxe espressoapparaten zag hun verkopen stijgen. Siemens is een belangrijke speler in deze markt en niet voor niets. Deze producten weet telkens weer te verrassen met mooie apparaten die inspelen op de behoefte van de consument. Zoals lagere energiekosten bijvoorbeeld!

Siemens EQ7 serie

De apparaten waar we het over hebben zijn de nieuwe modellen uit de EQ7 serie van Siemens.

Speerpunten

Goed, wat zijn de speerpunten van deze nieuwe espresso apparaten? We zetten ze op een rijtje:
- Perfect aroma
- Fijnmazig melkschuim
- Exclusief design
- Snel op temperatuur
- Makkelijk te bedienen
- Fluisterstil
- Duurzaam

Energiezuinig

Het overgrote deel van de espressomachines heeft een thermoblock dat langzaam warm wordt. Eenmaal warm wordt het water door de machine geperst en verliest hierbij warmte. Gevolg? Een lauwwarm kopje koffie. De nieuwe modellen van Siemens hebben sensorgestuurde doorstroom elementen waardoor het water heet blijft. De energiebesparing komt doordat het apparaat het water alleen opwarmt wanneer het nodig is, de sensorgestuurde elementen doen de rest!

Alle kopjes passen

Dankzij de flexibele koffie-uitloop kunt u uw koffiespecialiteiten drinken uit kopjes of glazen tot 15 cm hoog. Handig als u een cappuccino of latte macchiato in een glas wilt bereiden. Het Cream Center van de Siemens zorgt voor een mooie schuimlaag. Alleen nog een beetje cacaopoeder en klaar bent u!
Plaats in onze top 10
Sinds de introductie van deze modellen zien we op onze site bijvoorbeeld dat de modellen het enorm goed doen! Voor meer informatie over deze machines of andere espresso apparaten verwijzen wij u naar alle Siemens espresso apparaten op onze site!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top