Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 16 oktober 2012

Social Media Deal bij Koffiediscounter.nl!

Koffiediscounter.nl heeft wat nieuws: Social Media Deal! Een uniek concept waarbij je profiteert van extra voordeel op diverse producten!

Wat is een Social Media Deal?

Een Social Media Deal betekent extra voordeel! Het enige wat je hoeft te doen is een tweet of post via je Twitter- of Facebookaccount te plaatsen. Makkelijk toch? Kies een product waarop een Social Media Deal van toepassing is, tweet of post de zin en jouw deal met extra voordeel is rond!

Social Media Deal producten

Op Koffiediscounter.nl vind je een breed assortiment aan espresso apparaten, koffiemachines, koffiebonen en accessoires van topmerken. Op verschillende producten uit dit assortiment is een Social Media Deal van toepassing. Deze producten zijn herkenbaar aan het Social Media Deal logo. Een aantal producten waarop een Social Media Deal van toepassing is:

Philips Saeco HD8754/11 - 50 euro Bazzara Gold 3 kilo - 15%
WMF 1000 Pro S - 100 euro Bravicaffe Arabica 3kg - 15%
Melitta Caffeo Solo+Melk zwart - 30 euro Arabicaffe Supermiscela 3kg - 15%
Melitta Gourmet zilver - 50 euro Illy Francis Francis Y1 MIE rood - 10%


Hoe werkt het?

Als je op het punt staat een product aan te schaffen met een Social Media Deal dan dien je op de Tweet- of Share button in het winkelmandje te drukken. Er verschijnt een nieuw venster met hierin de zin die je dient te plaatsen. Wanneer je deze zin geplaatst hebt, gaat het aangegeven bedrag of percentage van de prijs af.

Voorwaarden

Een Social Media Deal geldt per product en de tweet of post moet op je tijdlijn te zien zijn.

Twitter je vanuit een beveiligd account? Dan kunt u helaas niet profiteren van deze deal. De tweets moeten geplaatst worden op een openbaar profiel.

Let op: alléén de zin die automatisch verschijnt geeft recht op de Social Media Deal.

Koffiediscounter.nl

Koffiediscounter.nl biedt met deze Social Media Deal jou als klant nog meer voordeel! Profiteer dus nu! Is er iets niet helemaal duidelijk, heb je vragen over de Social Media Deal of juist tips? Neem dan contact op met onze klantenservice.
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top