Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 20 juni 2011

Starbucks app: Koffie online kopen

Het kan makkelijker en schijnbaar ook leuker. In Amerika kunnen Starbucks klanten hun koffie van te voren uitkiezen en betalen via hun telefoon om deze vervolgens op te halen bij de Starbuck winkel. Het enige wat je nog moet doen is je aankoop inscannen bij de balie. En voilà, je Starbucks koffie kun je direct meenemen.

Starbucks app voor iPhone, Blackberry en nu ook Android

Het was al langere tijd mogelijk voor klanten om hun Starbucks koffie vast te kopen op het internet, maar naast Blackberry en iPhone is het nu ook mogelijk voor Android gebruikers om van deze dienst te profiteren.

Deze app maakt het mogelijk voor gebruikers om hun saldo te checken, de dichtstbijzijnde Starbucks op te zoeken en kunnen makkelijk de laatste aanbiedingen checken.

Starbucks app grote hit!

Eenmaal in de winkel aangekomen kunnen klanten hun streepjescode voor een scanner houden. Na de aankoop toont de app ook het overgebleven saldo. Starbucks maakte bekend dat in de eerste negen weken dat het systeem online was er meer dan 3 miljoen aankopen zijn gedaan via dit systeem.

Starbucks wil NFC voor online betalen

Hoewel deze applicatie behoorlijk hip en vooruitstrevend is, is Starbucks nu al bezig om gebruik te gaan maken van een nieuwe techniek. Namelijk NFC, ofwel near fiels communication. Deze techniek wordt gezien als de volgende stap in mobiel betalen. Echter, hiervoor moeten alle telefoons eerst worden voorzien van een NFC-chip en laat dit nu wat moeilijk te bewerkstelligen zijn.
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top