Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 14 maart 2011

Starbucks koffie beschikbaar voor thuis

Starbucks, de succesvolle koffie keten uit Amerika heeft vandaag bekend gemaakt samen te gaan samenwerken met Green Mountain Coffee Roasters. Starbucks en GMCR gaan samen koffie voor thuis op de markt brengen.

Thuis genieten van Starbucks

Starbucks kennen we natuurlijk allemaal. Van de lekkere koffie, tot aan de heerlijke frappuccino’s en de verse chocolade muffins. Veel mensen vinden het dan ook erg jammer dat ze niet thuis kunnen genieten van de heerlijke Starbucks koffievariaties. De instant koffie van Starbucks is wel te koop in Amerikaanse supermarkten, maar dat is niet hetzelfde natuurlijk. Voor deze mensen, niet getreurd. Want Starbucks gaat samen met Green Mountain Coffee Roasters koffie produceren en verkopen voor thuis. GMCR heeft ruime ervaring op het gebied van speciale koffie en het single serve brewing systeem.

Starbucks en Green Mountain Coffee Roasters

De twee gaan samen de productie, distributie, verkoop en marketing doen voor Starbucks koffie en Tazo Thee in de zogeheten K-Cup. De koffie en thee worden in cups gefabriceerd en zijn bruikbaar in het Keuring Single Cup systeem van GMCR. Dit apparaat staat in de top 5 best verkopende koffiezetapparaten in de VS.

Verenigde Staten en Canada

Vooralsnog zijn de twee partijen van plan de speciale Starbucks koffie eerst in de VS en Canada op de markt te brengen in het najaar van 2011. Dus wanneer we in Nederland thuis van een lekker kopje Starbucks kunnen genieten is nog even afwachten! Onlangs maakte Starbucks ook bekend verder te gaan met een nieuw logo, zie hier!
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top