Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 05 april 2011

Starbucks lanceert koffie App

Dat Starbucks in Amerika op ongeveer elke hoek van de straat zit is schjijnbaar nog niet genoeg. Daarom kwam Starbucks afgelopen weekend met een speciale Starbucks app voor de mobiele telefoon.

My-Starbuck App

Stel je loopt rond in Amerika, maar je weet niet waar de dichtstbijzijnde Starbucks is. De MyStarbucks app helpt je bij het vinden van een Starbucks in de buurt. De app onthoudt je favoriete drankje, maar je kunt er natuurlijk ook één samenstellen. Ook geeft de app je informatie over voeding, koffiebonen en andere producten van Starbucks.

Betalen met Starbuck app

Alsof het allemaal nog niet genoeg is kun je met de MyStarbucks app ook nog betalen, en sterren sparen. De zogeheten ‘Reward Stars’. Elke keer wanneer je met je Starbucks app betaald krijg je 1 ster, hoe meer sterren je hebt, hoe meer voordeel je krijgt.

Bestel, betaal en haal je Starbucks koffie op

De app herkent automatisch waar je bent, dus bestel en betaal onderweg je koffie en haal ‘m vervolgens op in de dichtstbijzijnde Starbucks. Met de MyStarbucks app haal je overal en op ieder gewenst tijdstip een lekkere kop Starbucks koffie.
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top